Szétszedtek a liberálisok egy kétgyerekes anyát, mert férfinek nevezett egy transzneműt

bilincs
Woman’s hands with red lacquered fingernails in handcuffs
Vágólapra másolva!
Egy 38 éves brit anyát a saját gyerekei előtt tartóztattak le, amiért az interneten férfinak merészelt nevezni egy transznemű „nőt".
Vágólapra másolva!

Kate Scottow-t három rendőr tartóztatta le az otthonában, miután Twitteren vitába keveredett egy aktivistával, majd a kapitányságon lefotózták, DNS-mintát és ujjlenyomatot is vettek tőle.

Pusztán azért meghurcolták tehát, mert ki merte fejteni a véleményét az identitászavaros transzneműekről.

A nőt még december elsején vitték be a rendőrök, de telefonját és laptopját azóta sem kapta vissza, ami azért probléma, mert ezek hiánya hátráltatja a törvényszéki pszichológusi tanulmányait.

A megalázott anya ráadásul részleteket is elárult a liberális véleményterrorról, mint mondta a bíróság meg is tiltotta neki, hogy a vádlójára, Hayden „kisasszonyra" ezentúl férfiként hivatkozzon.

A legszörnyűbb az egészben, hogy amikor a három rendőr elvitte, akkor jelen volt a 10 éves, autista kislánya és a 20 hónapos kisfia is.

A teljesen kiszolgáltatott és megalázott anyát hét órán keresztül tartották fogva, miközben semmilyen higiéniai terméket nem kapott, holott ezt külön kérte.

Hogy mennyire álszentek a liberális-baloldaliak azt jól jelzi egy korábbi eset is, amikor a világ legnépszerűbb streaming oldaláról, a Twitchről kitiltottak egy fiatal lányt, amiért élő adásban olyan tudományos tényeket merészelt kimondani, miszerint biológiailag csak két nem létezik. A szólás- és véleményszabadság tehát csak akkor fontos a liberálisoknak, ha az az érdekeiket szolgálja. Ha pedig valaki ellent mer mondani nekik, cenzúrát és gondolatrendőrséget uszítanak az illetőre.