Elrabolhattak egy négygyerekes anyát

Vágólapra másolva!
Bár a rendőrség nem találta meg a négygyerekes, 22 éves Savannah Spurlock-ot, a nyomozás során kiderült a rejtélyes eltűnéséről több minden. A nőt utoljára január 4-én látták az Egyesült Államokbeli kentuckyi Lexingtonban, három férfi társaságában. Azóta nem tud róla semmit a családja, pedig kétségbeesetten keresik. 
Vágólapra másolva!

Spurlockot utoljára 64 kilométerre az otthonától, a The Other Bar-ban látták, három férfival. A nyomozók azt mondták a helyi sajtónak, hogy a nőt Garrad megyébe vihették - írja a People.

"Ők korábban nem ismerték a nőt" - mondta a rendőrségi szóvivő.

A két férfi autójának hátsó ülésére ültették be Spurlockot, a harmadik pedig egy másik kocsival ment el a bárból.

A térfigyelő kamerák felvételeit is visszanézték a rendőrök, azokon jól látható, hogy a nő két férfival sétál.

A rendőrök megkeresték és kihallgatták azokat a férfiakat, akikkel a nő látható, az autójukat pedig átvizsgálták, de végül egyik férfit sem tartóztatták le.

Spurlock anyja, Ellen szerint valaki tud valamit arról, hogy mi történt a lányával, és reméli, hogy veszi a bátorságot és jelentkezik a rendőrségen.

Néhány csaló megpróbálta rávenni a családot, hogy fizessenek nekik váltságdíjat, azt állítva, hogy náluk van Savannah Spurlock.

„Ez nagyon kegyetlen. Nagyon. Azok az emberek, akik ezt csinálják, gondoljanak bele, mit tennének az én helyemben. Le kellene állniuk."

A fiatal nő legkisebb gyerekei, egy ikerpár, alig két hónaposak.