Videó: lebénult egy öleléstől a fiatal lány

Vágólapra másolva!
A 24 éves Molly Phillips arca egy ártatlannak tűnő öleléstől bénult le, és talán soha többé nem fog tudni mosolyogni. Kollégája, Nathan Webb egy karácsonyi bulin kezdte el ölelgetni a lányt, aki azután összeesett. Bár a lány nem jelentette fel a férfit, a rendőrség letartóztatta Webbet. Phillips azóta felmondott a munkahelyén. 
Vágólapra másolva!

A férfi és a fiatal lány is a cardiffi Cameo klubban dolgoztak. A céges karácsonyi bulin a részeg Webb – a klub vezetője – elkapta a lányt, és a nyaka köré tekerte a karját. Phillips hirtelen összeesett, a munkatársai pedig nem tudták felsegíteni a földről. Kihívták hozzá a mentősöket, akik kórházba vitték a lányt. Itt derült ki, hogy

a férfi olyan erősen szorította meg a lány nyakát, hogy lebénult a fél arca.

Azóta nem tud mosolyogni, és az orvosok szerint nagy az esély rá, hogy soha többé nem tudja majd használni az arcizmait – írja a Mirror.

Bár a lány nem tett feljelentést, a rendőrség letartóztatta a férfit gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés miatt, ám végül kiengedték.

A munkatársai elmondták róla, hogy mindig is bántó stílusban viccelődött velük, és olyan csínyekkel ugratta őket, amelyeket senki sem értékelt.

Phillips, miután kiengedték a kórházból, visszament a klubba dolgozni, de még mindig nem bírja elviselni, ha valaki a közelébe megy. Mivel hozzá sem viszonyultak jól az emberek, végül kártérítést követelt a cégtől.

Amikor a lány zokogva ment be dolgozni, a kollégái csak annyit mondtak neki, hogy lépjen túl a dolgon.

Phillips annyira kikészült ettől, hogy végül felmondott.