Részeg szudáni migráns akart nőket erőszakolni Franciaországban

Vágólapra másolva!
Utcán sétáló fiatal nőkre támadt egy szudáni migráns a normandiai Caenben. Meg akarta erőszakolni őket. Amikor a nők elmenekültek, egy harmadik nőre támadt rá.
Vágólapra másolva!

Az erőszak még november 11-én este történt a normandiai Caen egyik negyedében. Az utcán sétáló négy fiatal nőt egy biciklivel érkező 25 éves szudáni férfi támadta meg. Először csak utánuk kiabált, majd amikor kiürült az utca (a közelben pizzaszállítók voltak), leszállt a bicikliről, elkapta az egyik lányt és maszturbálni kezdett. Majd arra akarta kényszeríteni a fiatal nőt, hogy engedelmeskedjen. Közben a barátnőjét is fogdosni kezdte. A fiatal nők elmenekültek, a részeg migráns azonban követte őket, egészen addig, amíg a kapukóddal zárt házukba nem tudtak menekülni.

A szudáni migráns ezután egy belvárosban egy újabb nőt támadott meg. A bántalmazott nők feljelentést tettek. Kiderült, hogy a migránsnak tíz éves tartózkodási engedélye volt. Most két év börtönt kapott és utána kiutasítják – ha végre tudják hajtani. Az áldozatok fejenként 750 euro kártérítést kaptak.