Sokkoló felvétel egy birminghami migránstámadásról - videó

Vágólapra másolva!
Szégyen, mi történik Európával! A brit utakon a csőcselék szabályai érvényesek, vasrudakkal, késekkel, macsetékkel támadják ellenségeiket a migránsok - olvasható az Onlinemagazin bejegyzésében, ahol durva felvétel látható, ahogy a legbrutálisabb módon ütnek-vágnak egy parkolóőrt Birminghamben.  
Vágólapra másolva!

Akik azt gondolják, hogy Nagy-Britanniában csak Londonban szabadultak el a beilleszkedni képtelen bevándorlók, azok tévednek. Birmingham London után a második leginkább veszélyeztetett város, ahol már a 2000-es évek elején is a lakosság harmadát adta a migráns vagy migrációs hátterű populáció. Hogy milyen állapotok uralkodnak ebben a városban is, tökéletesen lehet látni az Onlinemagazin által közzétett felvételen. Döbbenetes, ahogy egy földön fekvő embert többen ütnek és rúgnak, mielőtt ellopják a motorkerékpárját, ráadásul egy autós sincs, aki megállna segíteni.

A kommentelők megjegyzik, a rendőrségnek ezekkel a bűncselekményekkel kellene inkább foglalkozni, és nem a közösségi médiában terjedő videók ellen. Valaki azt írja, hogy Lengyelországban ilyen nem történhetne meg.

A brit sajtónak és rendőrségnek tilos a bevándorlókra nézve negatív tartalmú adatokat és videókat közzétenni, de egy-egy felvétel mindig megjelenik a közösségi médiában, amelyet nem sikerül időben cenzúrázni. Korábban az Origo is beszámolt arról, hogy migránsok rendőrre támadtak az Egyesült Királyság második legnagyobb városában, vagy éppen arról, hogy az iszlám jog, a Saría már átvette a uralmat.

A sértett kórházban van, de hihetetlen módon nincsen komolyabb sérülése. Egy 20 éves férfit már letartóztattak a rendőrök, további hatot még keresnek a brit Express szerint.

2017-ben a nem éppen bevándorlásellenes New York Times foglalkozott ezzel a problémakörrel, feltéve a kérdést, hogy

Abba a városba, ahol akkor már minden ötödik 5. birminghami lakos iszlám vallásúnak tartotta magát, ami több mint 200 ezer embert jelent.

A helyi és a radikális muszlimok közötti kapcsolatot elismerte a Birminghami Muszlim Közösség is, sőt olyanok is vannak közöttük, akinek

közük volt 2001. szeptember 11-hez vagy a brüsszeli 2016-os terrorcselekményhez.

A Henry Jackson Society brit külpolitikai kutatóközpont tanulmánya szerint Nagy-Britannia 10 meggyőződéses iszlám radikális harcosából 5 valamelyik birminghami kerületből származik, David Videcette terrorelhárítással foglalkozó szakember szerint pedig Birminghamnek van a legjobban kiépített szélsőséges, radikális iszlám hálózata.