„Egy ki*baszott ügyvéd vagyok, adjatok bort!”- kiabálta a repülő utasa

Vágólapra másolva!
Rasszista és homofób megjegyzésekkel sértegette egy repülő személyzetét és az utasokat egy részeg nő az Air India egyik járatán. Azt kiabálta, hogy ő ügyvéd, aki ingyen dolgozik az emberekért, és egy üveg bort követelt, de a légiutas-kísérők nem akartak már neki adni. A rendbontásról az egyik utas felvételt készített. 
Vágólapra másolva!

A repülőgép Mumbaiból indult Londonba, a Heathrow reptérre, azt viszont nem lehet pontosan tudni, hogy mikor készültek a felvételek a dühöngő nőről.

A videón egy szőke nő van, aki az Air India szerint ír.

A nő azt mondja a személyzet egyik tagjának, hogy ő egy nemzetközi büntetőjogi ügyvéd, aki a „ki*aszott rohingyákért” dolgozik és az összes többi „ki*aszott emberért minden nemzetben” fizetség nélkül.

Ezután arról beszélt a személyzet egyik tagjának, hogy egy „bojkott mozgalom vezetője", aki a légitársaság ellen is bojkottot fog indítani. Az egyik légi utaskísérőt meg is fogta, aztán tovább sértegette az utasokat, és a személyzetet, miközben egy üveg bort követelt.

Az utasok kínos csendben hallgatták végig a nő tombolását.

Közben azt is elfelejtette, hogy hova repül, és megkérdezi: "Hol fogunk megérkezni?" Nem tudni pontosan, hogy ki válaszol neki, de valaki azt mondja: "Heathrow".

A nő ezután azt kiabálta az üzleti osztály utasai előtt, hogy ő az „Ír Republikánus Hadsereghez” tartozik és le fogja lőni a személyzet tagjait.

A nő végül az visszaült a helyére, de ott is folytatta a káromkodást. Állítólag letartóztatták, amikor a repülőgép leszállt Heathrow-ban. Az Air India még nem nyilatkozott az incidenssel kapcsolatban.