Érkező vonat előtt fotózkodott az utazó blogger, követői kiakadtak

Patricia Alejos Monzon
Vágólapra másolva!
A Maeklong piac arról híres, hogy az árusoknak pillanatai vannak összepakolni a téren, mielőtt jön a vonat. A blogger nem törődve a veszéllyel, rossz példát mutatva a fiataloknak, beállt a vonat elé egy fotó erejéig. 
Vágólapra másolva!

A Maeklong piac a turisták egyik kedvenc célpontja Thaiföldön, a vonat ugyanis egészen szürreális módon közlekedik arrafelé. A sínek egy piacon át vezetnek, és bár a vonat nem megy túl gyorsan, így is csoda, hogy nem történnek naponta balesetek ezen a szakaszon.

A hely megihlette Patricia Alejos Monzon utazó bloggert is, akinek több mint 30 ezer követője van az Instagramon. A fiatal lány egy olyan fotót készített magáról, amelyen a síneken állva várja, hogy jöjjön a vonat - szúrta ki a Daily Mail.

Patricia Alejos Monzon Forrás: Instagram

A blogger próbálta megmagyarázni rajongóinak, hogy a vonat szinte csigatempóban jár ezen a kritikus szakaszon, és egy pillanatig sem volt életveszélyben, követői szerint mégsem helyes, hogy ilyen példát mutat a fiatal, könnyen befolyásolható fiataloknak, akik lehet, hogy megpróbálják majd őt utánozni. Többen azt is a szemére vetették, hogy turistaként nem törődik a helyi szabályokkal, és a tiltás ellenére is beállt a vonat elé.