Macska-egér játékot játszanak a migránsok a rendőrökkel - videó

Vágólapra másolva!
Migránsok támadták meg a rendőröket a németországi Bremerhavenben. A történteket videóra vették, ezen jól látható, hogy a rendőrök ahelyett, hogy erélyesen fellépnének, zavarban vannak, nem mernek intézkedni, nem tudják, hogy mit csináljanak, a támadó migránsok pedig macska-egér játékot játszanak velük.
Vágólapra másolva!

Két fontos következtést vonhatunk le a Twitterre feltett videóhoz érkezett számtalan kommentből. Egy részük Angela Merkel felelősségét veti fel abban, hogy a helyzet idáig fajult Németországban, másrészt azt emelik ki, hogy

ilyen jelenetek Magyarországon vagy Lengyelországban elképzelhetetlenek lennének.

Arról írtunk már korábban, hogy a francia rendőrség teljes csődben és katasztrofális állapotban van a rettenetes migrációs nyomás alatt, a most közzétett videó alapján elmondható: a német rendőrség sincs jobb helyzetben. A migránsbűnözés, a nők elleni erőszak, a bandatámadások már Németországban is általánosak, a rendőrség tehetetlen, nem is jelenthetik, ha egy bűncselekményt migráns vagy migráns hátterű személy követett el. Nem csoda, ha az emberek félnek, és nem érzik biztonságban magukat.

Bremerhavenben egyébként 114 ezren élnek, de jelentős a szír migránsok száma (mintegy 4000 fő) és a törököké (több mint 3000 fő). A város többek között arról nevezetes, hogy a 1958. október 1-én itt szállt partra az amerikai hadsereg egyik leghíresebb közlegénye, Elvis Presley, és a sors érdekes fonákja, hogy itt van a Német Kivándorlási Múzeum is, amely az Egyesült Államokba emigrált németeknek állít emléket.