Azt tanítják a migránsoknak, hogyan verjék át az EU-s határőröket - videó

Thessaloniki, Greece, Görögország, migránsok
Refuges, most of them Kurds, settled up a makeshift spot for sleeping in Aristotelous square in Thessaloniki city downtown, as they are waiting outside of the police station to be officially arrested and get their temporary official documents that allows them to travel within the European Union. Migrant flows are increased the past days in Thessaloniki city. They are mostly transferred via smugglers from the Greek Turkish borders. All the facilities for refugees in Thessaloniki are working over their capacity. (Photo by Nicolas Economou/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Egy álcivil szervezet azon ügyködik, hogy kijátssza az Európai Unió határellenőrzését, ezáltal bátorítva és segítve az illegális migránsokat az EU-s törvények megsértésében.
Vágólapra másolva!

Hangfelvételek bizonyítják, hogy az Advocates Abroad nevű migránssegítő NGO önkéntesei arra képezik ki az illegális bevándorlókat, hogy miként tudják kicselezni az EU-s határellenőrzéseket, illetve hogyan tudják áthágni a törvényeinket – írja a 888.hu.

Az álcivil szervezet saját bevallása szerint – csak Görögországon keresztül – eddig 15 ezer migránst „segített” az Európai Unióba.

Egy kanadai jobboldali politikai aktivista, Lauren Southern viszont most egy olyan dokumentumfilmet tett ki az internetre, mely bemutatja:

hogyan működik igazából a migránsbiznisz, a kontinens egyik legérzékenyebb pontján.

A felvételen hallható, ahogy Ariel Ricket, a migránspárti NGO vezetője arról beszél egy illegális bevándorlóval:

Ariel Ricket a videóban elmondja: sok múlik azon, melyik migráns hogyan „szerepel”, hogyan tudja beadni a határőrnek, hogy ő „csak egy menekült”.

Később az NGO-vezér az EASO (European Asylum Support Office – Európai Menekültügyi Támogatási Hivatal) munkatársait balféknek titulálta – utalván arra, hogy mennyire könnyű őket becsapni.

Majd az is elhangzik a felvételen, hogy:

S hogy ez a „színjáték” hiteles legyen, Ariel Ricket még azt is megmutatja, hogyan imádkoznak a keresztények.

Az Advocates Abroad politikai támadásnak minősítette a felvételek nyilvánosságra hozatalát, de nem cáfol és nem is erősít meg semmilyen azon elhangzó információt.