Macron egy igazi diktátor, és totalitárius a rendszere - videó

Emmanuel Macron
French President Emmanuel Macron, attends a conference during a summit called to attempt to find a lasting political solution to the civil war in Syria which has claimed in excess of 350 000 lives, at Vahdettin Mansion in Istanbul, on October 27, 2018. - The leaders of Turkey, Russia, France and Germany are set to meet in Istanbul to try to find a lasting political solution to the Syrian civil war and salvage a fragile ceasefire in a rebel-held northern province. (Photo by OZAN KOSE / AFP)
Vágólapra másolva!
Már naponta számolunk be arról, hogy a bukott szocialista miniszterből bevándorláspárti köztársasági elnökké lett Emmanuel Macron I. világháborús emlékkörútja folyamatosan botrányba fullad. Amikor nem gyári munkást aláz, akkor nyugdíjasokra támad, vagy épp a fasiszta Pétain marshallt rehabilitálja.
Vágólapra másolva!

Pénteken Macron az észak-nyugat francia kisvárosban, Albertben járt, ahonnan a Cnews, nem állami tévé csatorna is tudósított. Az interneten terjedő videórészleten az látszik, ahogy Macron erőszakszervezete, amely képtelen megfékezni a francia városokat terrorban tartó iszlamista bűnözőket, bandaháborúkat, képtelen az antiszemitizmus ellen harcolni, békés francia emberekre támad, eltávolítja, földre teperi őket, köztük nőket. Csak azért, hogy véletlenül se zavarják meg a Soros-Verhofstadt betelepítési terv végrehajtóját, Macront.

A videón az embereket szabályosan evakuálják, egy nő sírva mondja el, hogy egész életében állami szolgálatban dolgozott, Macron általános politikája és a benzináremelés ellen akarták a szavukat felemelni, élni akartak állampolgári jogukkal, de ebben megakadályozták Macron emberei. Azt is elmondja, hogy

A videót több ezren osztották meg eddig: egyértelmű, hogy a francia emberek bizalma teljesen elveszett a bevándorláspárti köztársasági elnökben, aki az 5. köztársaság legnépszerűtlenebb elnöke.