Térköveket lopott, majd menekülés közben elgázolta a rendőrt

térkövet lopott az ungvári férfi
A tetten ért férfi azt mondta a rendőröknek, hogy a portáját akarta kikövezni, azért szedte fel, azaz lopott térköveket a buszmegállóból.
Vágólapra másolva!
Hétfőn hajnalban egy lopásról értesítették az ungvári járőröket. A bejelentő közölte, hogy a Minaji utcában egy ismeretlen személy térköveket pakol az autójába. A tolvajt rajtakapták, azonban az menekülés közben áthajtott az egyik rendőrön - számolt be a Kárpátinfo.net.
Vágólapra másolva!

A kiérkezett járőrök rajtakapták a negyvenes férfit, amint épp térköveket pakolt az autója csomagtartójába. Amikor az illető meglátta a rendőröket, gyorsan lecsukta a csomagtartót, és azt mondta, épp az egyik barátját várja.

Amikor számon kérték, hogy honnan a rengeteg térkő, bevallotta, hogy a buszmegállóból szedte fel azokat, mert kell neki haza.

A tetten ért férfi azt mondta a rendőröknek, hogy a portáját akarta kikövezni, azért szedte fel, azaz lopott térköveket a buszmegállóból Forrás: Kárpátaljai Rendőrség

A járőrök értesítették az esetről a nyomozókat, ám ez idő alatt a tolvaj beugrott a gépkocsijába, és el akart hajtani a helyszínről.

Menekülés közben áthajtott az egyik járőrön, aki súlyos sérüléseket szenvedett.

Végül pár utcányival odébb sikerült megállítaniuk, és őrizetbe venni a tolvajt.

Lopás és hatósági személynek okozott testi sérülés miatt indítottak ellene bűnvádi eljárást.