Tíz ember halt meg Szicíliában az áradások miatt

Róma, 2018. október 30. Összezúzott autó egy szélviharban kidőlt fa alatt Rómában 2018. október 30-án. Olaszországban tízen életüket vesztették az előző napi heves viharokban, áradásokban. A katasztrofális időjárás miatt hat tartományban rendelték el a legmagasabb fokú riasztást. MTI/EPA/ANSA/Angelo Carconi
Vágólapra másolva!
Már több mint 20 halálos áldozata van az olasz áradásoknak, miután Palermo térségben 10 embert sodort el az ár. Az áldozatok között több gyerek is található.
Vágólapra másolva!

Egyre több a halálos áldozata az Olaszországot sújtó rossz időnek. A heves esőzések miatt az ország több területén is heves áradások alakultak ki. A legújabb áldozatokról Palermo térségéből számoltak be.

Itt tíz ember halt meg, köztük egy család kilenc tagja.

A szóban forgó család háza Castedaccia faluban, egy patak partján fekszik, amely megáradt, és elöntötte a házat. Az odaveszett családtagok között egy 1, egy három és egy 15 éves gyerek is van.

A tizedik áldozat egy férfi, akit autójában ülve sodort el az ár.

Két embert eltűntként tartanak nyilván a térségben.

Eltűntként tartanak nyilván Corleone város környékén egy orvost is, aki az áradás miatt az úton hagyta az autóját, és gyalog próbált meg menekülni.

Ahogy az Origo is beszámolt róla, október 30-án hat halottja volt az áradásoknak, november 3-án már 17 áldozatról lehetett tudni,

most ez a szám nőtt újabb 10 fővel.

Az áradások az egész országot érintik, egy elegáns velencei étteremben például gumicsizmában szolgálták fel az ételt.

A velencei áradásokról szóló galériánkat itt találja:

Összezúzott autó egy szélviharban kidőlt fa alatt Rómában 2018. október 30-án Forrás: MTI/EPA/ANSA/Angelo Carconi