Párizsi hétköznapok: brutális bandaháború az utcán - videó

Vágólapra másolva!
Brutális videót tett közzé Párizs teljesen eliszlámosodott külvárosából az actuellerealité (aktuális valóság) nevű Twitter-oldal. Egy kezdődő bandaháború képeit látjuk. A szerkesztők a párizsiak hétköznapjairól adnak közre rendszeresen videókat, ezeken mára állandósult az erőszak, az elkövetők a legtöbbször migránsok.
Vágólapra másolva!

Az Origo az elmúlt időszakban számos neves francia filozófus, közíró, esszéista tanulmányát, elemzését mutatta be, riportokat közölt hivatalos statisztikai adatokkal alátámasztva arról, hogy Franciaország egyes részeiben már többségben vannak a muszlimok, akik

a francia baloldali-liberális politikai elit tudtával és támogatásával berendezték saját párhuzamos világukat, ahonnan az őslakosok, a nem vallásos muzulmánok már elmenekültek.

Ahol a baloldali politikusok összejátszanak a muszlimokkal azért, hogy a hatalomban maradhassanak, azért, hogy rájuk szavazzanak. A szavazatért cserébe a szélsőségesek tehát fenntarthatják saját világukat, mecseteket építhetnek, kiszoríthatják az őslakosokat.

A bukott szocialista belügyminiszter azért mondott le a minap, mert ő is világosan látta, hogy mi történik, hogy

az iszlám átvette az uralmat Franciaország bizonyos részeiben, és ez ellen semmilyen támogatást nem kapott az ultraliberális, ateista, áldemokrata Macron-rezsimtől.

Egyértelmű, hogy Emmanuel Macron akarata ellen való lett volna ezzel a súlyos társadalmi problémával foglalkozni, esetleg megoldani azt a francia emberek bevonásával. Nem, Macronnak nem az a célja, hanem a Soros-Juncker féle betelepítési terv végrehajtása, amelyet Macron a jövő évi európai parlamenti választások kapcsán elindított kampányában már zászlajára tűzött.

Ahogy a bukott belügyminiszter, Gérard Collomb fogalmazott „bizonyos negyedek, kerületek kikerültek a Köztársaság fennhatósága alól, az iszlám elfoglalta ezeket a helyeket”.

A francia baloldali liberális nagytőke kezében levő sajtó ezt a mondatot a végletekig elhallgatta, de az internetnek hála, ez sem maradhatott sokáig titokban. És az sem, hogy a videón látható brutalitás zajlik nap mint nap Franciaországban, de Nyugat-Európa többi országában, Belgiumban, Hollandiában, Svédországban, sőt már Németországban is, ahol elindult az iszlámosodás folyamata, amelyet bandaháborúk, kábítószer, kiskorúak prostitúcióra kényszerítése, antiszemita támadások, tanárok, nők elleni erőszak kísér mindenütt.