Az új román fejlesztési miniszter szerint az ember a jövőből származik

Egy japán férfi állítja: UFO támadta meg az erdőben: videó
Vágólapra másolva!
Pénteken aláírta Klaus Johannis román államfő Nicolae Hurduc egyetemi tanár kutatási és fejlesztési miniszteri kinevezesét. A miniszter azzal a meghökkentő nyilatkozatával került nemrég a román sajtó látókörébe, melyben kifejtette, hogy szerinte az ember egy párhuzamos univerzumból, a jövőből érkezett. Írta a Transindex.
Vágólapra másolva!

Hurduc hétfő délután teszi le a hivatali esküjét. Új kutatási és fejlesztési miniszter kinevezésére azért került sor, mivel augusztusban Nicolae Burnete korábbi tárcavezető lemondott.

Forrás: Shutterstock

Viorica Dăncilă miniszterelnök csütörtökön jelentette be, hogy a Szociáldemokrata Párt Nicolae Hurduc egyetemi tanárt javasolja a kutatási és innovációs minisztérium élére. Az új innovációs miniszter egyébként a jászvásari Gheorghe Asachi Egyetem vegyészmérnöki karának a dékánja volt.

A cikk felidézte Hurduc azon meghökkentő megnyilvánulását, mely szerint egy szeptemberi interjúban bevallotta, hogy ő valójában nem hiszi el, hogy az ember a majomtól származik, szerinte ugyanis mi egy párhuzamos univerzumból, a jövőből kerültünk a földre.