Magyar rabszolgatartókat ítéltek el Angliában

magyar rabszolgatartók
Vágólapra másolva!
Összesen 43 év börtönre ítéltek Angliában egy magyar családot, mert nőket csempésztek be az országba. Szebb jövőt ígértek nekik, aztán prostitúcióra kényszerítették és rabszolgaként tartották őket.
Vágólapra másolva!

A hattagú család 2012 és 2017 között magyar nőket csempészett be a szigetországba azzal, hogy takarítói munkát fognak kapni.

Ehhez képest prostitúcióra kényszerítették a nőket, a szolgáltatásokat felnőtt oldalakon hirdették.

Forrás: Nottinghamshire Police

A család több mint 20 bordélyházat alakított ki Derbyshire és Nottinghamshire megyében, és hotelszobákban is dolgoztatták a lányokat

– írja Facebook-oldalán a Nottinghamshire-i rendőrség.

A rabszolgatartók úgy buktak le, hogy az egyik prostitúcióra kényszerített nő üzenetet tudott küldeni a Magyarországon élő családjának. Ebben leírta, hogy mit tettek vele, azt is, hogy fogva tartják. A nő anyja hívta a magyar rendőröket, akik szóltak brit kollégáiknak.

Amikor a brit rendőrség lecsapott, a rabszolgatartók vezére, Cs. Csaba telefonokat és számítógépeket tört össze, hogy eltűntesse a bizonyítékokat.

Néhány nő már haza tudott jönni, de a rendőrség információi szerint még lehetnek áldozatok Angliában.

A hatóságok elmondása szerint Cs. Csaba azzal viccelődött, hogy annyi pénze van, hogy akár bársonyt is használhatna WC-papír helyett.

Az ügyben a helyi bíróság hétfőn hozott ítéletet. Eszerint

a 31 éves Cs. Csaba emberrablás, rabszolgatartás és prostitúcióra kényszerítés miatt 13 év börtönt kapott, a 29 éves Cs. Róbertet szintén emberrablás és prostitúcióra kényszerítés miatt 8 évre ítélték.

Az 52 éves id. Cs. Csaba, a 42 éves R. Edit és a 33 éves R. Gabriella 8, illetve 6-6 év börtönt kaptak, a 49 éves V. Juliannát pedig 2 év börtönre ítélte a nottinghami bíróság.