Rendőrökre támadtak a migránsok, de a rendőrkutyának elege lett – videó

migráns, rendőr, támadás, Hollandia, verekedés
Vágólapra másolva!
A párizsi migránsnegyedekben sem az ott lakók, sem a rendőrök nincsenek biztonságban. A legkeményebb migránsövezetben, az észak nyugati Sein-Saint-Denisben nem múlik el nap gyilkosság, bandaháború vagy késes támadás nélkül. Ez a migránsnegyed vezeti a kriminológia statisztikákat Franciaországban.
Vágólapra másolva!

Az adatok nem mutatják ki pontosan, hogy ezekből mekkora részük van a migránsok által elkövetett bűncselekményeknek, mert a rendőrség és a baloldali-liberális média is szereti elhallgatni a migránsbűnözés létezését.

Az ott élő polgárok azonban rendszeresen készítenek videofelvételeket, fényképeket a migránsok brutalitásáról,

amiket a közösségi médiában meg is osztanak. Ezekre hagyatkoznak azok a tudósítók, akik a valóságot, a realitásokat szeretnék bemutatni, valamint sokszor a rendőrök is ezek alapján találják meg az elkövetőket.

Forrás: AFP/Sebastien Salom Gomis

Nemrégiben egy fiatalkorú migráns egy balkonon szúrta le szintén migráns áldozatát. Az esetről képek is készültek, ezek alapján azonosították a rendőrök az elkövetőt. A bűncselekmény pont abban a migránsgettóban történt, ahol most egy rendőrkutyára támadó migránsról készült videó. Ezúttal azonban szokatlan módon a válasz sem maradt el.

A "Realité Actuelle - Aktuális valóság" Twitter-fiókra rendszeresen kerülnek ki olyan bejegyzések, amelyen rendőrök elleni erőszak látható, mint ezen a Hollandiában készült videón is, ahol egy muszlim csoport támadt a rendőrökre:

A Twitter-bejegyzésben azt írták, hogy volt idő, amikor az emberek még féltek a rendőröktől, de ennek már vége.