Félnek a migránsoktól a franciák, ezért költöznek Magyarországra

hidak
Széchenyi lánchíd, Budapest, Magyarország
Vágólapra másolva!
A harmadik világbeli migráció negatív hatásai miatt egyre több francia és német dönt úgy, hogy Magyarországon, ezen belül is Budapesten kezd új életet - erről már a francia közszolgálati tévé is beszámolt.
Vágólapra másolva!

A France 2 nevű csatorna 20 perces dokumentumfilmet készített a Magyarországra áttelepülő francia állampolgárokról – írja a Breitbart.

A főszereplő, egy Elsa nevű fiatal nő, aki

hazánkat az „ígéret földjének” nevezi, kiemelve, hogy Budapest nagyon biztonságos.

Budapest Forrás: AFP/robertharding/Ben Pipe

Elsa két éve él Budapesten, előtte Párizs egyik jelentős részben migránsok lakta elővárosában lakott, ahol nem érezte magát biztonságban.

Párizsi lakóhelyén a migráns szomszédai ugyanis három alkalommal megtámadták és ki is rabolták.

Szerinte egyre több francia választja új hazájának Magyarországot, mivel Franciaországban már nem lehet elviselni a migráció okozta nyomást. Ráadásul nem csak Budapestre, hanem más magyar városokba is jönnek a nyugati, igazi menekültek.

Nemrég különböző német médiumoknak magyar ingatlanügynökök beszéltek arról, hogy

Később a ZDF közszolgálati csatornának egy fiatal német házaspár, Valentin és Jennifer Duräder elmondták, hogy

a még meg nem született, de tervezett gyerekeik biztonsága érdekében költöztek Magyarországra, mert otthon féltek a migránsoktól.

2017 elején Orbán Viktor miniszterelnök közölte is, hogy hazánk befogadja a migráció negatív hatásai elől menekülő nyugat-európai embereket, hiszen a németek, franciák, hollandok és olaszok itt megtalálják azt az Európát, ami számukra otthon már elveszett.