Migránsközpont nyílt Párizs leggazdagabb kerületében

Párizs, migráns, tábor
A migrant looks out of his tent prior to the evacuation of the migrants camp at Jardin d'Eole, in Paris on June 6, 2016. The Jardin d'Eole, where more than a thousand people were installed for several weeks has been evacuated peacefully on June 6, 2016. / AFP PHOTO / Geoffroy Van der Hasselt
Vágólapra másolva!
Újabb felháborító lépést tett Párizs migránspári vezetése, amely a helyiek megkérdezése nélkül 300 migránst telepített be a francia főváros leggazdagabb kerületébe. Párizsban már bevett gyakorlat, hogy a Macron-rezsim a lakosság megkérdezése nélkül hajtja végre a Soros-tervet.
Vágólapra másolva!

A párizsi szocialista önkormányzat a lakók megkérdezése nélkül

mintegy 300, többségében férfiakból álló migráns csoportot költöztetett Párizs leggazdagabb részére.

Ez a 16. kerület, a híres Bois de Boulogne park közelében található.

A 300 migránst jelenleg egy elhagyatott, volt csendőrségi laktanyába költöztették, közvetlenül egy lakóövezet mellé. Ugyanebben az egyébként jómódúnak nevezett negyedben két éve már megnyitottak egy hajléktalanszállást, ami komoly problémát okozott az ott lakóknak.

Ahogy az egyik legrangosabb konzervatív napilapnak, a Le Figarónak Michel Cadot prefektus elmondta, 150 menedékkérőt, 100 menekültjogi státuszra nem jogosult migránst és 50 családot helyeztek el a lakatlan kaszárnyában. A kaszárnyát 2020-ban kell eladni az önkormányzatnak, mert szociális lakásokat akarnak kialakítani, addig viszont nagy valószínűséggel maradnak a migránsok.

Migránsok Párizsban Forrás: AFP/Geoffroy Van Der Hasselt

A prefektus persze nyugtatni akarja a lakosokat, hogy minden rendben lesz, sikeres lesz a 300 migráns beilleszkedése. Ennek ellenére a lakók nyílt tiltakozó levelet intéztek a prefektushoz,

hogy őket senki sem kérdezte meg arról, hogy akarják-e ezt az új migránsközpontot.

Ez nem az első eset, amikor a francia embereket nem vonják be egy ilyen szintű döntésbe.

Franciaországban már bevett gyakorlatról van szó (de ez szinte bármelyik migránsbarát nyugat-európai országra igaz), hiszen a bevándorláspárti Macron-rezsim diktatórikus módon,

a lakosság megkérdezése nélkül hajtja végre a Soros-Juncker féle bevándorlási tervet.

Ennek célja, hogy minél több bevándorló jöjjön be az országba, mert akkor több szavazata lesz a bukott szocialista miniszterből lett bevándorláspárti elnök ateista, trolldemokrata mozgalmának az európai uniós választásokon.

Mostanra viszont egyre több francia látja már, hogy hova sodródik az országa.

A lakosság egyébként joggal fél, számtalan esetet és példát hoztunk fel szexuális erőszakot elkövető migránsokról, bandaháborúkról, nyugdíjasokra támadó, üzleteket fosztogató bűnözőkről az elmúlt időszakban, ami azt bizonyítja, hogy semmilyen integráció vagy betelepítés nem működik sem Franciaországban, sem máshol, a migránsok leginkább a bűnügyi statisztikákhoz járulnak hozzá, és ez különösen igaz az erőszakos bűncselekményekre.