A brüsszeli alvilág új üzlete: prostituáltakat közvetítenek migránsoknak

Vágólapra másolva!
Belgiumban a bűnözői csoportok új, jól fizető bizniszt találtak ki maguknak. Most épp azon nyerészkednek, hogy pénzért „intim tereket” hoznak létre a bevándorlók számára, ahol prostituáltakkal lehetnek együtt a brüsszeli Maximilien parkban – számol be a 888.hu.
Vágólapra másolva!

A cikk megemlíti, hogy a Maximilien park a migránsok gyülekezőhelye, amely eddig sem volt túl biztonságos.

Maximilien park, Brüsszel Forrás: 888.hu

Legutóbb szeptemberben történt egy komolyabb atrocitás, amikor a területen járőröző rendőrökre késsel támadt egy egyiptomi származású hajléktalan. A támadót a rendőrök meglőtték, így sikerült hatástalanítani – írja a cikk.

Azért itt gyülekeznek a bevándorlók, mivel itt várnak segítséget a civil szervezetektől és önkéntesektől, akik alvóhelyet keresnek nekik a városban. Így gyakorta 600-700 migráns is megfordul naponta a téren. Nem csoda, hogy a bűnözői csoportok épp ezen a környéken találtak keresletet az új „szolgáltatásuknak”.

A 888 cikke szerint a belga rendőrség arról tájékoztatott, hogy a szervezett bűnözői csoportok újabban intim tereket alakítanak ki pénzért a migránsoknak, azaz azért kérnek pénzt tőlük, hogy egy viszonylag „nyugodtabb” helyen a kiéhezett férfiak prostituáltak szolgáltatásait vehessék igénybe.

A bűnözők raktárhelyiségeket, vécéket és sátrakat adnak bérbe a migránsoknak 10 euró közeli összegért. Ehhez még hozzájön átlagosan 20-25 euró, amit az örömlányok kapnak szolgáltatásaikért. Így tehát 30-35 euróért már összejöhet a légyott.