Ledarálta az iratmegsemmisítőben a szülei félretett pénzét egy kétéves kisfiú

US dollar notes, Illustration ARTWORK DIGITALLY GENERATED ILLUSTRATION NOBODY NO ONE NO-ONE 3D 3 DIMENSIONAL THREE DIMENSIONAL US CURRENCY US DOLLAR MONEY CASH WEALTH FINANCE FINANCES FINANCIAL PLAIN BACKGROUND WHITE BACKGROUND BANKNOTES SQUARE FORMAT
US dollar notes, computer illustration.
Vágólapra másolva!
Ben és Jackee Belnap Utah államban élnek, Salt Lake Cityben, van egy kétéves kisfiuk. A házaspár 1060 dollárt gyűjtött össze egy borítékban, hogy a férfi szüleinek visszafizessék a bérletük árát az egyetemi futballbajnokságra.
Vágólapra másolva!

A borítékot elzárva tartották egészen addig, míg el nem jött a napja, hogy a pénzt visszafizessék. Ekkor a pultra helyezték, hogy biztosan ne feledkezzenek meg róla.

A pénzzel teli boríték azonban eltűnt a pultról, a házaspár pedig az egész házat átkutatta érte. Teljesen megdöbbentek, amikor az iratmegsemmisítőben találták meg a 300 ezer forintnak megfelelő összeget, apró darabokban.

A kétéves kisfiuk, Leo gyakran segít a szüleinek a feleslegessé vált levelek megsemmisítésében. Amikor meglátta a borítékot, azt hitte, már nincs rá szükség, ezért felaprította - írja a BBC.

A házaspár szerencséje, hogy az államkincstár 1-2 éven belül megtéríti nekik az összeget, ha elküldik Washingtonba az apróra vágott pénzdarabokat.