Deutsch Tamás: A magyar ellenzék EP-képviselői részei a brüsszeli bevándorláspárti csoportnak

Vágólapra másolva!
Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti képviselő szerint a magyar baloldali EP-képviselők évek óta nem a magyar emberek mellett állnak. 
Vágólapra másolva!

Ezek a bevándorláspárti képviselők

és ugyanezek az emberek voltak azok, akik nemcsak hogy megszavazták a Soros-Sargentini jelentést,

hanem odaadóan segítették annak előkészítését is.

Deutsch elmondta, 2015 óta Ujhelyi István (MSZP), Niedermüller Péter (DK), Szanyi Tibor (MSZP), Jávor Benedek (Párbeszéd), Molnár Csaba (DK) és Meszerics Tamás (LMP) legkevebb 16 olyan javaslatot szavazott meg, amely a magyar emberek elsöprő többségének akaratával szemben üdvözli a tömeges migrációt, sürgeti az állandó áthelyezési mechanizmust, a kötelező betelepítési kvóta rendszerének bevezetését, tehát mindazt, amire a magyar emberek egyszer már nemet mondtak egy népszavazás alkalmával.

Közölte, a magyar ellenzék EP-képviselői részei a brüsszeli bevándorláspárti csoportnak,

a magyar ellenzéki képviselők a jövő évi választáson azért akarnak bejutni az EP-be, hogy a bevándorláspárti oldal részeként segítsék a határvédelem és a menekültügyi eljárások elvételét a tagállamoktól,

illetve a migránsok betelepítési programjának beindítását. A kormánypárti képviselő ismét hangoztatta, hogy ők pont ettől akarják megvédeni Magyarországot és Európát is.