Egész testet fedő, muszlim női ruhában bujkált a francia börtönből helikopterrel megszökő rablógyilkos

Vágólapra másolva!
94 nap után elfogták Franciaország legkeresettebb bűnözőjét, a rablógyilkos és bankrabló Redoine Faidot. Kiderült: női ruhában bujkált három hónapon át, pontosabban a szélsőségesen vallásos muszlim nők egész testet fedő ruhájában, djellabában. Csak a szeme látszott ki. 
Vágólapra másolva!

Az algériai bűnöző, Redoine Faid július elején szökött meg az elvben jól őrzött, persze túlzsúfolt és szalafista migránsokkal telített réau-i börtönből. Ez egyébként Párizs egyik elővárosa. A rablógyilkost és bankrablót bűnöző barátai helikopterrel menekítették ki. Az nem derült ki, hogy az őrök miért nem vették észre a helikoptert, és miért nem csináltak semmit. Mindenesetre, az egyik rabnál éppen volt egy mobiltelefon – természetesen szabálytalanul –, és a szökésről videófelvételt készített, amit azon nyomban meg is jelentetett a Facebookon.

A szökött bűnözőt most szintén egy Párizs környéki elővárosban fogták el. Az elmúlt hónapokban a Le Parisien információi szerint – muszlim női ruhában – rendszeresen közlekedett Franciaországban.