Azt hitte, meghalt a lánya, megdöbbentő fordulatot vett a történet

rágógumi
Vágólapra másolva!
Egy amerikai nő a véletlennek köszönheti, hogy megtalálta halottnak hitt lányát, akit valójában elraboltak.
Vágólapra másolva!

A philadelphiai Luz Cuevas kislánya csak 10 hónapos volt, amikor 1997-ben kigyulladt a lakásuk. A hatóságok azt mondták az anyának, hogy a gyereke bent égett a lakásban.

A nő ezt nem volt hajlandó elhinni, mert amikor észrevette a tüzet, berohant a gyerekéért a szobájába, de a gyerek nem volt az ágyában, az ablakot viszont nyitva találta.

Ordibált is a rendőrökkel és a tűzoltókkal, de ők nem foglalkoztak vele, azt hitték, sokkot kapott. Az anya sokáig reménykedett abban, hogy a gyereke előkerül, hiszen a holttestét nem találták meg.

Ezt a szakértők azzal magyarázták, hogy a csecsemőnek a csontjai is elégtek a tűzben

– írja a Mirror.

Hat évvel később Luz Cuevas elment egy gyerekzsúrra, ahol észrevett egy fekete hajú kislányt. Nagyon ismerős volt neki, ráadásul egyidős volt a halottnak nyilvánított gyerekével.

Egy belső hang azt súgta neki, hogy ez az ő lánya.

A gyerek hajába egy rágó ragadt játék közben, amit Luz Cuevas segített neki kiszedni. A rágón maradt pár hajszál, így sikerült megszerezni a lány DNS-ét.

Az asszony ezt elvitte egy laborba, ahol megállapították, hogy valóban az ő lányát találta meg.

Később kiderült, hogy a lányt a saját rokona, Carolyn Correa rabolta el, és ő volt az, aki felgyújtotta a lakást, hogy leplezze tettét. Miután kiderült az igazság, a gyerekrabló nő megszökött, a kislány pedig visszatért az anyjához. Carolyn Correát 2005-ben elfogták és 30 év börtönre ítélték, de 2014-ben feltételesen kiszabadulhatott. A történetről film készült, amit 2008 augusztusában mutattak be a mozik.