Szélsőbaloldali migránspárti bandák támadtak a csendőrökre a francia-olasz határon

Vágólapra másolva!
A mintegy 150 fős szélsőbalos társaság Montgenèvre térségében próbált átkelni az olasz-francia határon, kövekkel, Molotov-koktélokkal, házi készítésű bombákkal megtámadva az ott szolgálatot teljesítő mintegy 90 csendőrt - olvasható a Laprovence.com oldalán. 
Vágólapra másolva!

Az arcukat kendővel eltakaró, feketébe öltözött militánsok jól szervezett gerilla akciót hajtottak végre.

A támadás egy 5 napos akciósorozat része, amelyet a „No border" „Határ nélkül" elnevezésű szélsőbaloldali csoport szervezett, francia, spanyol, olasz, német, holland és osztrák militánsokkal.

A jól szervezettség arra utal, hogy egy előkészített, a támadásra jól kiképezett fiatalok által végrehajtott támadás volt, amely a határok eltörlését és még több migráns befogadását követelte.

Az összecsapás komolyabb sérülés nélkül ért véget, a hatóságok leszerelték az anarchista társaságot.

Tekintettel arra, hogy Soros György és szervezetei előszeretettel támogatják az ilyenfajta "kezdeményezéseket", várható, hogy a jövőben is hasonló incidensekre kerül sor. A közel húsz éve működő "Nincs határ hálózat" semmilyen határt vagy nemzetet nem tűr, és ahogy ez az eset is bizonyítja, nem hátrál meg, ha a hivatalos szervekkel kell harcba bocsátkoznia.

Hazánkban sem ismeretlen a szélsőséges, anarchista csoportok aknamunkája és provokációja, tavasszal többször is a rendőrségnek kellett beavatkoznia a magukra nézve törvények felett álló, sorosista szélsőbalos kisebbség ellenében, melyet "igény esetén" a hírhedt ANTIFA is támogathat.