Sargentini a Soros-hálózat megbízható tagja, a spekuláns érdekének kiszolgálója

Sargentini, Sargentini-jelentés
Vágólapra másolva!
A Magyarország ellen igaztalan támadást intéző holland politikus maga is szerepel a Soros György európai parlamentbeli megbízható szövetségeseinek listáján, de ahogy arról már az Origo beszámolt, hűségesküt is tett Sorosnak, mielőtt európai parlamenti képviselő lett. Ebben a cikkünkben azt mutatjuk be, hogy Sargentini szerves része a Soros-birodalomnak, együtt lélegzik a hálózat tagjaival. Hiszen Soros-katonái mind az Európai Parlamentben, mind pedig idehaza maximálisan támogatták minden megnyilvánulásukban a hazug jelentés megszületését, majd annak megszavazását követően közösen örömködtek hazánk megbélyegzésén. A holland szélsőliberális politikus személyes csapatában is vannak olyan emberek, akik kapcsolódnak a spekuláns hálózatához. Sargentini pedig minden energiájával azon dolgozott az Európai Parlamentben, hogy végrehajtassa Soros elmebeteg elképzelését, és elárasszák Európát a bevándorlók. Már 2015 elején a kötelező kvótákért kardoskodott, a bevándorlás és a népességcsere pozitív hatásairól beszélt, és rendkívül ingerült volt, hogy nem valósult meg végül a nagy terv, és az országok nem alkalmazták a kvótát. Így nem kell nagy képzelőtehetség, hogy rájöjjünk, hogy a Magyarország elleni támadás Soros György bosszúja hazánkon a határozott migrációs politika miatt.
Vágólapra másolva!

Már több alkalommal beszámoltunk arról, hogy Judith Sargentini szoros kapcsolatot ápol és ápolt a Soros-szervezetekkel, hiszen néhány nappal a hazug jelentésének a parlamenti vitáját megelőzően összeült egyeztetni a hazai Soros-hálózat jeles képviselőivel, így a Helsinki Bizottság magyar tagjával, Pardavi Mártával, aki egyben a PILnet (Public Interest Law Institute) Alapítvány kuratóriumi tagja is.


A találkozón részt vett Jade Tenwick is, aki pedig a migránsokat segítő brüsszeli álcivil szervezet, az SB OverSeas munkatársa.

Arról is írtunk már, hogy Sargentini, a végtelenül elfogult és hazug jelentéséhez szinte kizárólag csak a hazai Soros-szervezetek véleményét kérte ki és hallgatta meg. Szép kis csapatmunka volt, hiszen itt a Helsinki Bizottságtól elkezdve a TASZ-on át a CEU-ig és 444-ig a teljes Soros-birodalom hozzájárult a Magyarországot megbüntetni szándékozó, ócska fércmunka megszületéséhez.

Sargentini, Sargentini-jelentés Forrás: M1 Híradó

Beszámoltunk arról is, hogy Sargentini már 2014-ben hűségesküt tett Sorosnak, hiszen a jelentés szellemi szerzője a fenti nyilatkozatban megfogadta, hogy a Transparency International NL érdekeit és iránymutatásait fogja szolgálni 2019-ig az EP-ben.

Nos, ezek után érdemes megnézzük, hogy milyen további egyértelmű jelei vannak annak, hogy Sargentini ezer szálon köthető a spekuláns álfilantróphoz és embereihez, és amely alátámasztja, hogy a Sargentini-jelentés semmi más, mint Soros György bosszúja Magyarországon.

Maga is rajta van Soros megbízható szövetségeseinek listáján

Nem meglepő módon, Sargentini is szerepel Soros György megbízható szövetségeseinek a listáján. Az Open Society által kibocsátott dokumentum 77. oldalán található a Magyarországot szívből gyűlölő holland szélsőliberális politikus,

akiről így ír a dokumentum: „Aktivista és fejlesztési tanácsadó; aktív különböző ifjúsági és a fejlődéshez kapcsolódó szervezetekben 1995 óta; tanácsos (1999-2009); EP-képviselő 2009 óta; az Európai Parlament dél-afrikai küldöttségének alelnöke (2009-2014), érdeklődik a polgári szabadságjogok; emberi jogok; az összes kisebbség jogai; a nemzetközi fejlődés; az afrikai, karibi térség és a csendes-óceáni országok iránt, az EU-Dél-Afrika kapcsolatok; és az emberi jogok iránt a világban."

Sargentini Soros lobby-listáján Forrás: https://legacy.gscdn.nl/archives/images/soroskooptbrussel.pdf

Vélhetően ezért is esett rá a főnök, Soros György választása: itt egy elvakult liberális, aki politikai tehetség híján van, nincs nagy jövője, így rábízhatta ezt a piszkos munkát. Aztán, majd ha keresztülvitte a dolgot, akkor visszalépteti. Hát így is lett. Sargentini bejelentette a ciklus kitöltése utáni visszavonulását.

Soros-féle taktika: Az egy körbe tartozó emberek egyszerre támadnak, egymás hangját erősítik

A Soros-fiókák összetartását a fentieken túl bizonyítja az is, hogy Sargentini a Magyarországról szóló szavazást megelőzően megosztott több, nyíltan Soros-szervezet támogatásáról szóló nyilatkozatot, így az Amnesty Internationalét, és a Human Rights Watchét, amelyek közül mindkettő élvonalbeli Soros-szervezet.

(És természetesen mindkettő a magyar jogállamiság ügyében kívánt megszólalni, függetlenül attól egyébként, hogy nem nálunk törölték el a népszavazás intézményét, vagy öltek meg újságírókat, esetleg verték szanaszét a tüntetőket a rendőrök...)

De hogy mennyire nem adnak a látszatra sem a Soros-ügynökök, azt jól bizonyítja, hogy az Amnesty International Hungary is hamar visszaadta a fenti kölcsönt Sargentininek, és nem aprózta el, egy az egyben kimondta, hogy a holland politikus jelentése rendben van.

A legmeredekebb, és a legjobban bizonyítja a teljes összetartást, hogy az Amnesty bejegyzésében ugyanazt a cikket osztotta meg, mint amit pár nappal korábban Judith Sargentini Twitteren, csak épp magyar nyelven.

Tehát gyorsan lefordította valaki magyarra a Soros-párti politikus által tweetelt írást, amit aztán pár nappal később a hazai Soros-világ karakteres szereplője is közzétett. Ez volt a csapatjáték a javából!

De Sargentini a szavazás előtt megosztotta például a magyar Helsinki Bizottság írását, amely arról szól, hogy a jelentés megszavazásával meg vagyunk bélyegezve. De az igennel való szavazásra buzdított az Amnesty International Európai Unióhoz delegált szervezetének vezetője is Twitter-bejegyzésében.

Így senkinek ne legyen kétsége afelől, hogy egy jól kitervelt, összehangolt akcióról volt szó hazánk ellen, amiből a Soros-hálózat összes szereplője kivette a részét, és erősítette a másik hangját.

Így úgy tűnhet, hogy rengeteg kritika érte Magyarországot, valójában azonban ugyanazon kör tagjai egymást oda-vissza osztogatták meg, illetve egymásra hivatkozva erősítették fel ugyanazokat a hazugságokat.

A háló közepén pedig ott ült Soros György, aki bosszút esküdött Magyarország ellen, és irányította a hadjáratot.

Forrás: MTI/EPA/Julien Warnand

Kijöttek a Soros-ügynökök a fényre

Mindenesetre arra mindenképp jó volt a hazug jelentés elfogadása, hogy az EP környékén mozgó Soros-ügynökök egyértelműen kijöttek a napfényre, hiszen egyikük sem tudta magában tartani a kitörő örömöt, ami Magyarország megbüntetése miatt szakadt fel belőlük.

Lássuk kik voltak ezek:

  • Nem kellett sokat várni, és a Soros György megbízható szövetségeseinek listáján szereplő SCHLEIN Elena Ethel (S & D) dicsérte Sargentinit Magyarország megbüntetése kapcsán.
  • Bart Staes (Zöldek) szintén magasztalta Sargentinit kiváló munkája miatt.
  • Pierro Fassino, exkommunista olasz politikus is Magyarország elítélésén lelkendezett.
  • A Soros György megbízható szövetségeseinek listáján szereplő Jean Lambert (Zöldek) is jól megdicsérte Sargentinit Magyarország megbélyegzése miatt.
  • A szintén Soros lobbilistáján szereplő Angelika Milner (ALDE) dicséri Sargentinit Magyarország megbüntetése kapcsán.
  • Marco Affronte a Zöldek részéről is gratulált Sargentininek.
  • A Soros György megbízható szövetségeseinek listáján szereplő Monica Macovei (EPP) is örömködött a Sargentini-jelentés elfogadásán, és ha már így alakult megzsarolta a román kormányt a Twitter-oldalán.
  • A Soros György megbízható szövetségeseinek listáján szereplő Pablo Iglesias (GUE/NGL) sem tudta magában tartani az örömét, hogy megbélyegezték Magyarországot.
  • A szintén Soros György megbízható szövetségeseinek listáján szereplő Tonino Picula (S & D) is lelkendezett Magyarország megbüntetése kapcsán.

Fontos azt is megemlíteni, hogy valamennyi, hazai Soros-szervezet üdvözölte a múlt szerdai gyalázatos döntést a Transparencytől az Amnesty Internationalig.

Így látható, hogy a Soros-ügynök Sargentini és elvbarátai együtt harcoltak a "sikerért", most pedig együtt örvendeznek a "nagyszerű" eredménynek.

Embert barátjáról, Soros-ügynököt asszisztenciájáról

Nem meglepő módon nemcsak a holland politikus, hanem annak asszisztenciája is erősen liberális és Soros-párti.

Az EP honlapján elérhető, és elsőként említett asszisztense, Nisa Nusrut Bahadur úgy tűnik, hogy a fő kapcsolattartó Sargentini és a Transparency International között, hiszen az elmúlt két évben 9 alkalommal találkoztak hivatalos látogatáson egymással,

kifejezetten az EU-s politikát egyeztetve a Soros zászlóshajójának számító szervezet képviselőjével. Így Sargentini úgy látszik, tartja a fentebb már említett hűségesküjében vállalt kötelezettségét, és rendszeresen egyeztet a Transparency Internationallal. Így volt bőven alkalom megüzenni Sargentininek a főnök, azaz Soros György utasításait. Ő pedig, ahogy lentebb látni fogjuk, szót is fogadott.

9 hivatalos találkozó 2 év alatt Forrás: Transparency Eu

Sargentini Vincent Hurkens nevű asszisztense a nagy előd, Soros György által is látogatott London School of Economicsban végzett, de emellett látogatta a Berlini Szabadegyetemet is, ahol többek közt olyan kihagyhatatlan kurzusok is vannak, mint a beszédes nevű „Open Technology for an Open Society" nevű tanóra. Nélkülözhetetlen tudást adhatnak át.

Forrás: Origo

De Sargentini gárdájának ékköve egyértelműben Nanda Troost, aki egy nyugdíjas korú hölgy, és aki az ANBO nevű holland nyugdíjas lobbiszervezet szóvivője is másodállásban. Az ANBO nevű nyugdíjas szervezet többek közt olyan kiváló projektekbe állt bele, mint a 75+-osoknak az amszterdami Pride-on történő felvonultatása.

A kiváló, és természetesen nélkülözhetetlen szervezés mögött természetesen ott állt a jóságos Soros György, az Open Societyn keresztül.

75+-osok a Pride-on Forrás: Origo

A Soros-terv végrehajtásán fáradozik évek óta

Ha esetleg ez nem lenne elég annak alátámasztására, hogy Sargentini egyértelműen az álfilantróp spekuláns köpönyegéből bújt elő, akkor ezt bizonyítja az EP-képviselő tevékenysége is, amelyet főképp a migráció tekintetében fejtett ki az elmúlt években, és amely kísértetiesen egybecseng a tőzsdespekuláns "jó tanácsaival", azaz a Soros-tervben foglaltakkal.


Sargentini migrációval kapcsolatos EP-beli megnyilvánulásai tükrözik a fentieket, hiszen a zöldpárti képviselő már 2015 legelején a Frontex megerősítése ellen szólalt fel a Parlamentben.

2015 májusában a migráció, illetve a népességcsere pozitív hatásai mellett érvelt, amikor az EP-ben elöregedő Európáról, fiatal bevándorlók mint új munkavállalók lehetőségéről beszélt.

Forrás: MTI/Európai Parlament/Fred Marvaux

De Sargentini volt az, aki már 2015-ben felszólalt a betelepítési kvóták mellett, sőt 2015 áprilisában már kezdeményezte több társával együtt egy ún. Közös Állásfoglalásra Irányuló Indítványban a kötelező kvóták alkalmazását hivatalosan is az Európai Parlament előtt.

Ezt követően is több alkalommal beszélt a kötelező elosztásról, így 2017 januárjában és novemberében is. Mindkét alkalommal azon panaszkodott, hogy a gonosz tagállamok miért nem osztják el a több tízezer migránst egymás között. És nemcsak az EP-ben adott hangot felháborodásának, hanem közösségi oldalán is, ahol nyilvánosan mérgelődött.

160 ezerből csak 22 ezret osztottak szét ezek a csúnya államok Forrás: Twitter

De egy másik alkalommal, 2016 decemberében a legális útvonalak biztosítására szólította fel az Európai Parlamentet, mert felfogása szerint azért fulladtak bele annyian a Földközi-tengerbe, mert nincs legális útvonal biztosítva a migránsok számára. Még véletlenül sem azért, mert ők, Soros tollbamondása alapján meghívót küldtek minden bevándorlónak.

Tehát Sargentini első perctől a Soros-terv végrehajtásán dolgozott, és valószínűleg a terv és főképp a kötelező kvóta megfúrása miatt vertük ki nála a biztosítékot.

De nemcsak az európai parlamenti felszólalásaiban, hanem a közösségi oldalán is a migráció mellett érvelt, mélyen elhallgatva annak negatív vetületeit.

Több alkalommal cuki migránsgyerekeket, vagy például Refugees Welcome akcióikat osztott meg. De arról a kiváló elképzeléséről is beszámolt, mely szerint ő maga többlettámogatást adna azoknak az országoknak, amelyek befogadják a migránsokat.

Kicsit sem elfogult rajzot oszt meg. Forrás: Twitter

Tehát Soros büszke lehet tanítványára, hiszen Sargentini asszony mindent megtett a főnök tervének megvalósítása, vagyis Európa migránsokkal való elárasztása érdekében.