Megtámadt egy francia orvost egy muszlim, mert burka nélkül akarta megvizsgálni a feleségét

Vágólapra másolva!
Óriási a felháborodás a Franciaországhoz tartozó Korzika szigetén, mert egy szélsőséges muszlim agyon akart lőni egy orvost a saját rendelőjében. Minderről az egyébként a migránsokkal és a muszlimokkal feltűnően előzékeny francia közszolgálati televízió is beszámolt.
Vágólapra másolva!

A France 3 regionális híradójának tudósítása szerint a hét közepén egy muszlim nő elvitte orvoshoz a fiát. Az asszony burkában volt, csak a szeme látszott ki. (Egészen pontosan nikábot viselt.) Az nem teljesen egyértelmű, hogy az asszony kérte meg az orvost, hogy őt is vizsgálja meg, vagy pedig az egyébként influenzás gyerek édesanyját maga az orvos akarta megvizsgálni, de a lényeg, hogy az asszony nem volt hajlandó levenni a burkát, sőt, megfenyegette az orvost, hogy a férje visszajön és megbünteti az orvost.

És szélsőséges iszlamista férje másnap így is tett. Berontott az orvoshoz, egy automata pisztolyt vett elő és azzal fenyegette az orvost. A kiabálásra többen berohantak, erre a muszlim fundamentalista megijedt és elfutott. A rendőrök hamar elfogták.

Gilles Simeoni, a korzikai tanács elnöke azt írta a Twitteren, hogy semmi helye nincs Korzikán az erőszakos iszlámnak és a fundamentalizmusnak.