Szándékosan hergelt a balliberális sajtó a migránsellenes tüntetők ellen

Tüntetés Németországban, szélsőjobboldali tüntetők, 2018.08.27.
Chemnitz, 2018. augusztus 27. Szélsőjobboldali tüntetők "Bűnöző külföldiek, kifelé!" feliratú transzparenssel tiltakoznak a kelet-németországi Chemnitzben két nappal ezelőtt történt gyilkosság miatt 2018. augusztus 27-én. A chemnitzi rendőrség és az ügyészség korábban arról tájékoztatott, hogy a belvárosban tartott szabadtéri fesztivál szombati programjai után, éjjel összetűzésbe keveredett egy csoport "különböző nemzetiségű férfi". Egy ember életét vesztette, ketten súlyos sebesüléseket szenvedtek. Az emberöléssel egy 23 éves szíriai és egy 22 éves iraki állampolgárt gyanúsítanak. (MTI/EPA/Filip Singer)
Vágólapra másolva!
Nem hiszi a német szövetségi alkotmányvédelmi hivatal (BfV), hogy valóban hajtóvadászat zajlott külföldiek ellen Chemnitzben azt követően, hogy két magát menedékkérőnek kiadó, hamis útlevéllel érkezett közel-keleti migráns brutálisan meggyilkolt egy német férfit. Úgy tűnik, a baloldali és liberális média szándékosan hazudhatott, illetve hamisíthatott videófelvételt annak érdekében, hogy a migránsbűnözők ellen tiltakozókkal szemben hergeljék a közvéleményt.
Vágólapra másolva!

Hans-Georg Maassen, a nemzetbiztonsági szolgálat vezetője a Bildnek adott interjújában elmondta, hogy osztja az állítólagos „szélsőjobboldali hajtóvadászatokról” szóló médiajelentésekkel kapcsolatos kételyeket.

– tette hozzá a titkosszolgálat főnöke.

Azzal a több televízióban bemutatott és az interneten megjelent videófelvétellel kapcsolatban, amelyen tüntetők kergetnek egy külföldinek tartott férfit, elmondta:

nincsenek bizonyítékok arra, hogy a felvétel eredeti.

– mondta Hans-Georg Maasen.

Másképp: a német és a nemzetközi, köztük természetesen a magyarországi baloldali és liberális álhírgyárak

hazugságokat terjesztenek annak érdekében, hogy elvonják az emberek figyelmét a legfontosabb európai problémáról, az illegális migrációról

és annak a negatív hatásairól, így például a bűncselekmények számának a nagyarányú növekedéséről.

Mindez természetesen részét képezi az európai parlamenti választási kampánynak, amely voksoláson – a felmérések alapján –

bukni fognak a migránspárti balliberális erők.

Az állítólagos hajtóvadászatról szóló álhírek a szászországi nagyváros központjában augusztus 26-án tartott, nem bejelentett tüntetésen történtekre vonatkoznak.

Bevándorlás elleni tüntetők és rendőrök a szászországi Chemnitzben Forrás: MTI/EPA/Filip Singer

Ahogy az Origo azt már megírta,

az áldozat egy 35 éves német férfi, a gyilkosok illegális migránsként érkeztek Németországba, ahol menedékjogot kértek,

Irakból és Szíriából származnak, ketten előzetes letartóztatásban vannak, a harmadikat pedig körözik.

A migránsok által elkövetett bűnözés elleni tüntetésen történtek jellemzésére még Angela Merkel kancellár is használta a megtévesztésre és álhírkeltésre alkalmas „hajtóvadászat” kifejezést.

A YouTube videómegosztóra felkerült felvételeken az látszik, hogy

a rendőrök erőszakkal léptek fel a tüntetők ellen.

Ezen videók hitelességét még senki sem kérdőjelezte meg.

Michael Kretschmer (CDU) szász tartományi miniszterelnök szerdán a drezdai tartományi gyűlésben elmondott beszédében kiemelte:

Tehát a baloldali és liberális sajtóorgánumok szándékosan hazudhattak annak érdekében, hogy a migránsbűnözők ellen tiltakozókkal szemben felhergeljék a német közvéleményt.