Tízéves német kisfiút erőszakolt meg a migráns osztálytársa

2018.09.01. 13:58

Kudarcba fulladt a kröchlendorffi osztálykirándulás. Az elkövető egy 10 éves afgán diák volt, akit egy 11 éves szír és egy 11 éves afgán fiú segített. Áll a bál Németországban, újabb erős intő jel érkezett: az integráció nem működik.

A nyári szünet kezdete előtt egy 38 fős berlini általános iskola tanulói a kröchlendorffi kastély környékére mentek osztálykirándulásra – számolt be a történtekről az oe24 nevű osztrák internetes portál. A kirándulást a csapatépítés jegyében szervezték, azonban erőteljesen másképp alakultak a dolgok.

Újabb jel: nem működik az integráció

„Ma meg fogunk b***ni!” – ordibálták osztálytársai egy 10 éves német kisfiúnak, aki úgy megrettent, hogy nem mert szólni tanárainak. Még aznap valóra váltották fenyegetésüket, és megerőszakolták a német fiút. Az oe24 leírása szerint két tizenegy éves tartotta, miközben társuk bántalmazta őt. Az osztrák portál hozzátette, hogy további két diák figyelte a történteket, azonban nem léptek közbe. A három tanár és egy nevelő nem hallott semmit, az áldozat egyik barátja értesítette másfél héttel később az eseményekről az iskolában dolgozó szociális munkást. Miután az incidens kiderült, azonnal értesítették a szülőket és a rendőrséget.

Az elkövető egy fiatal afgán volt, aki korábban is tanúsított erőszakos magatartást.

A fiatal afgán, akiről azt mondják, hogy Iránban élt, többször erőszakos magatartást tanúsított osztálytársaival szemben. Az oe24 beszámolója szerint most pszichológiai jelentés készül róla, aminek eredményeképpen várhatóan többet nem térhet vissza normális iskolába. Agresszív cselekedetében egy 11 éves szír és egy 11 éves afgán segítette.

A történet legsajátosabb része, hogy a kontinens nyugati felét uraló politikailag korrekt gondolkodásmód jegyében a muzulmán diákok valós életkorát nem vizsgálták a hatóságok, mégis tényként állították, hogy nem büntethetőek.

Érdemes megfigyelni, hogyan tálalta a német DPA hírügynökség a történteket: az erőszakos migránsgyerekek származása egyáltalán nem került szóba, ahogy a cikkünkben idézett durva, fenyegető mondat sem.