Az interneten nézte meg a fiatal lány, hogyan legyen öngyilkos

Vágólapra másolva!
A 13 éves Ellie Phillips holttestére az anyja talált rá devoni otthonukban. A lány nagyon negatívan látta a világot, semminek sem tudott örülni, visszahúzódó gyerek volt. Ennek ellenére mindenkivel vitatkozott, nem jött ki az osztálytársaival és a családjával sem. Az interneten keresett olyan technikákat, amelyekkel minél hatékonyabban meg tudja ölni magát. Ezután leírta, hogy milyen temetést képzelt el, majd felakasztotta magát 
Vágólapra másolva!

A fiatal lány mind magát, mind a barátait is bírálta, negatívabbnak látta, mint amilyenek valójában voltak. Ennek ellenére játszott az iskolai gyeplabdacsapatban, ahol nagyon sikeres volt: halála előtti napon megválasztották csapatkapitánynak is.

A családjával sem volt kibékülve: húgára féltékeny volt, nevelőapját pedig azzal vádolta, hogy apjuk miatta hagyta el őket.

– mondta el a Mirrornak a lány anyja.

A nevelőapa szerint pedig „tipikus ürespohár-személyiség volt”, és mindenben a rosszat látta csak.

Azzal is tisztában voltak a szülők, hogy a lánynak komoly gondjai voltak, de nem értik, hogy miért ölte meg magát.

A fiatal lányt tanárai is szerették, és bár az osztálytársaival sosem jött ki jól, a magatartásával nem volt probléma. Ennek ellenére korábban már elvitték egy gyerekpszichológushoz szülei. Akkor a szakember azt mondta a családnak, hogy Ellie Phillips a korához képest teljesen normálisan viselkedik.


Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot!