Megetette a kutyákat, majd eltűnt a fiatal lány

Vágólapra másolva!
Mollie Tibbets egyetemi hallgató július 18-án este kocogni ment, majd megetette a barátja kutyáit, aki a munkája miatt elutazott. Azóta, ahogy már korábban megírtuk, a 20 éves iowai lány ismeretlen helyen tartózkodik, a rendőrség és az FBI is nagy erőkkel keresi.
Vágólapra másolva!

Egyre jobban aggódik a család, szerda este óta nem látta senki Mollie Tibbets, 20 éves iowai egyetemi hallgatót. Akik ismerik, kizártnak tartják, hogy hirtelen ötlettől vezérelve elutazott volna. Július 18-án kocogni indult, de annyit már tudnak a hatóságok, hogy onnan épségben visszatért. Ugyanis a barátja lakására ment, aki a munkája miatt elutazott, és megetette annak kutyáit.

Ebből a lakásból még küldött egy Snapchat-üzenetet a barátjának. Ez az utolsó életjel, amit adott magáról.

Forrás: Poweshiek megyei rendőrség

A NBC tudósítása szerint mivel az önkéntesek csoportjának segítségével megszervezett keresés a terepen nem hozott eredményt, ezért a nyomozók most Mollie Tibbets

digitális eszközeinek vizsgálatában bíznak.

Nála volt a mobiltelefonja (amit hiába hívnak, hangposta jelentkezik) és a kocogók számára kifejlesztett okosórája. Remélhetőleg a mobilszolgáltatótól kapott adatok segítségével sikerül előrelépni a nyomozásban.