Pedofil házasságokkal szereznek svéd papírokat a migránsok

menekült kislány
A kép illusztráció
Vágólapra másolva!
A pedofíliától sem riadnak vissza azok a bevándorlók, akik mindenáron Európába akarnak jutni. Az EU-s útlevél reményében gyerekeket vesznek feleségül.
Vágólapra másolva!

Teljes mértékben kihasználják a már skandináv országban tartózkodó fiatalkorú vagy akár gyermekkorú migránsokat azok a szintén bevándorló felnőttek, akik nem tudnak Európába jönni, de ezt valahogy mindenáron meg akarják oldani – írja a 888-hu.

A svéd kormány ugyan még 1973-ban tiltotta be azokat a házasságokat, amiben az egyik vagy mindkét fél fiatalkorú, de ha a házasság külföldön kötetett, akkor azt elismeri a svéd állam.

A kép illusztráció Forrás: AFP/Sakis Mitrolidis

A szociáldemokrata és zöldpárti kormánykoalíció teljesen tehetetlennek látszik az ügyben annak ellenére, hogy a szélsőliberális törvénykezés védi a gyerekeket. A bevándorlásellenes Svéd Demokraták elítélték a jelenséget.

A fennálló helyzet miatt még több migráns érkezhet a fiatal lányokon keresztül Európába. Pedig már így is sok ehhez hasonló házasság kötetett, egy 2016-os jelentés szerint 132 esetet regisztráltak, ahol a felek nagy része szíriai, afganisztáni vagy iraki származású volt.