Retteg a család: kocogás közben eltűnt egy 20 éves lány

Vágólapra másolva!
Sajnos a történet kezd egyre inkább egy sorozatgyilkosos krimi elejére hasonlítani, de az érintettek még mindig reménykednek benne, hogy minden jóra fordul majd. Egy csinos, 20 éves iowai egyetemista lány kocogni ment szerda este, és nyomtalanul eltűnt.
Vágólapra másolva!

Mollie Tibbets egyetemi hallgató az USA Iowa államában szerda este kocogni ment, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. Családtagjai és barátja szerint kiegyensúlyozott, lelkiismeretes lány, akinek semmi oka nem volt rá, hogy csak úgy elutazzon. Ez annál is inkább valószínűtlen, mert kocogáshoz volt öltözve, a többi ruhája érintetlen. A mobilszámát felhívva egyből a hangposta jelentkezik, az a legvalószínűbb, hogy a telefonja lemerült.

Forrás: Facebook

Thomas Kriegel, a Poweshiek megyei rendőrség nevében nyilatkozott a Fox Newsnak, és elmondta, hogy ő lenne a legboldogabb, ha kiderülne, hogy kollégáival feleslegesen dolgoztak, mert Mollie Tibbets átbulizta valahol a hétvégét, és egyszer csak sértetlenül előkerülne. Addig is már folyamatban van, hogy átvizsgálják a lány laptopját és online fiókjait. Az elmúlt két napban önkéntesekből álló csapat fésülte át azt a környéket, ahol Mollie Tibetset utoljára látták, egyelőre minden eredmény nélkül. Hétfőtől helikoptert is használnak majd a további kereséshez.