Hátára vette, úgy vitte orvoshoz a törött lábú kutyát

2018.07.20. 18:55

Szerencsésnek mondhatja magát Columbo, akire egy biciklis talált rá túrázás közben Georgia államban. Nemcsak az életét sikerült megmenteni, hanem új gazdája is lett.

Jarrett Little és barátai éppen a hegyekben bicikliztek, amikor egy sérült állat átbotorkált előttük az úton – írta a CBS News riportjára hivatkozva a Fox News.

Először azt hittem, hogy egy róka. Közelebb érve vettük észre, hogy egy sérült kölyökkutya. Nagyon rossz állapotban volt, szörnyen nézett ki, de a körülményekhez képest boldognak tűnt – emlékezett vissza a férfi.

Gyorsan befogták, megetették és megitatták az öt hónapos német dogot.

Jobb ötlet híján a férfi felvette a hátára a kutyát, hogy barátaival együtt elinduljanak a több mint 11 km-re lévő legközelebbi településre. Ott már melléjük pártolt a szerencse, ugyanis az utcán összefutottak egy rezidenssel, Andrea Shaw-val. „Ha öt perccel előbb vagy később járok arra, nem találkoztunk volna" – mondta.

Andrea rögtön beleszeretett az elárvult kölyökbe. Azonnal elvitte állatorvoshoz, majd a műtét után felhívta a férjét, hogy szeretné megtartani a kutyát.

Columbo most egy óriási birtokon éli a boldog kutyaéveket két másik mentett kutyával és lovak társaságában Maine-ben.