A liberálisok kimondták: le kell cserélni Németország népességét!

Calais, 2018. február 2. Botokkal felfegyverkezett migránsok Calais-ban 2018. február 1-jén. Az észak-franciaországi városban afgán és eritreai migránsok többször összecsaptak egymással, tizenheten megsebesültek, négyen lövésektől életveszélyesen. (MTI/EPA/Johan Ben Azzouz)
Vágólapra másolva!
A Huffington Post című liberális lap egyik szerzője, Veit Linden szerint a populizmus előretörésének megakadályozása érdekében a jelenlegi német állampolgárokat külföldi migránsokra kell lecserélni egy újranépesítési program keretében.
Vágólapra másolva!

A Huffington Post német kiadásában

„Újranépesítést! Miért kell lecserélni a német népet?”

címmel közölt írásában, Veit Lindner szélsőségesen liberális újságíró azt állítja, hogy az „új jobboldal” lendületének megállítása érdekében az lenne a legjobb, ha egész egyszerűen migránsokra cserélnék le a német embereket – írja a 888.hu.

A liberálisok szerint rájuk kell lecserélni az európai őshonos népességet Forrás: MTI/EPA/VOIX DU NORD/MAXPPP/Johan Ben Azzouz

– tudatta Lindner.

A balliberális sajtó eddig azt mondta, hogy csupán minden alapot nélkülöző összeesküvés-elméletek azok a feltételezések, amelyek szerint

a globalista liberális politikai erők Európa őshonos fehér lakosságának a lecserélését előre meghatározott terveknek megfelelően próbálják meg végrehajtani.

Veit Lindner ultraliberális szerzőként azonban most brutális bizonyítékkal szolgált arra vonatkozóan:

Forrás: Origo

Reményeik szerint ugyanis,

ha a bevándorlók többségbe kerülnek, akkor az az ő hatalomra kerülésüket jelenti majd.

A szélsőséges Lindner nincs egyedül a németek helyett bármilyen más nemzet tagjait szívesebben német földön látó elkötelezettségével.

A Németországba beözönlő migránsáradat csúcspontján, 2015-ben például a zöldpárti Stefanie von Berg parlamenti felszólalásában arról beszélt, hogy