Megerőszakolt és megölt egy hatéves kislányt a 16 éves fiú

Vágólapra másolva!
Miután megölte egy elhagyatott hotel kertjében hagyta a holttestet. A 16 éves fiú a meggyilkolt kislány családjának barátja volt.
Vágólapra másolva!

Egy 16 éves fiú erőszakolhatta és ölhette meg Skóciában a 6 éves Alisha McPhailt. A lány az apjánál volt, amikor az ismerős fiú éjjel betört hozzájuk és elrabolta.

Egy mezőre vitte, ahol levetkőztette, megerőszakolta, majd megölte a lányt.

A holttestet egy elhagyatott hotel kertjébe vitte – írja a Daily Mail.

Boy appears in court charged with rape and murder of Alesha MacPhail

Boy, 16, is understood to have been known to victim Alesha MacPhail's family Little girl's body found in woodland in grounds of abandoned hotel on Monday Teenager was arrested on suspicion of murder before being charged yesterday Appeared at Greenock Sheriff Court today after being kept in custody overnight Prosecutors today revealed he has been charged with both rape and murder A teenager has appeared in court charged with the rape and murder of six-year-old Alesha MacPhail who was found dead on the Isle of Bute.

A rendőrség nagy erőkkel kezdte keresni a lányt, miután a nagyszülei bejelentették az eltűnését. Három órával később megtalálták Alisha McPhail holttestét. A 16 éves fiút egy nap múlva elfogták, eddig nem tett vallomást, de a bizonyítékok alapján már vádat emeltek ellene.