Soros György titokban találkozott a bevándorláspárti spanyol kormányfővel

Soros György, Pedro Sanchez
Vágólapra másolva!
A spanyol média szerint a milliárdos spekuláns titokban találkozott a legmagasabb rangú, még hivatalban lévő tanítványával, Pedro Sánchezzel, Spanyolország szocialista miniszterelnökével. A két személyben a legfontosabb közös tulajdonság az elvakult bevándorláspártiság, amelyet mindenáron rá akarnak erőszakolni Európára. Pedro Sánchez, a néhány hete a miniszterelnökséget megszerző, baloldali politikus arról vált azonnal ismertté, hogy beengedte a Soros-hajóknak is nevezett migránshajókat.
Vágólapra másolva!

Soros és Sánchez találkozójára a madridi miniszterelnöki rezidencia épületében, a Moncloa palotában került sor szerda este.

A megbeszélés nagyjából másfél óráig tartott a spanyol OKDIARIO című lap által kiszivárogtatott információk alapján.

Soros György és legmagasabb rangú, még hivatalban lévő tanítványa, Pedro Sánchez. Forrás: Getty Images

A lap szerint

Az amerikai milliárdos és a baloldali spanyol miniszterelnök között érdekes módon a titkos egyeztetés azután történt meg, miután a két sorosista álcivil szervezet, a SOS Méditerranée és az Orvosok Határok Nélkül által fenntartott

Aquarius nevű, migránscsempészettel foglalkozó Soros-hajónak Sánchez engedélyezte a kikötést Valencia városában, 629 illegális bevándorlóval a fedélzetén.

Soros Györgynek és Pedro Sáncheznek még van egy nagy közös terve:

annak érdekében, hogy az ott átmászni próbáló migránsok ne sérüljenek meg.

Az erősen bevándorláspárti spanyol kormányfő egy rádióbeszédében kiemelte, hogy mindent meg fog tenni a szögesdrót eltávolítása érdekében.

A Breitbart szerint

Soros pozíciója Közép-Európában Orbán Viktor áprilisi, sorozatban harmadik kétharmados győzelme után nagyon meggyengült, de a tavalyi cseh és osztrák választások eredményei miatt is lassan, de biztosan csökken a befolyása a régióban.

Jelenleg egyetlen (gyenge) szövetsége van Közép-Európában Andrej Kiska szlovák államfő,

de ő már közölte, hogy a 2019. március 9-én rendezendő köztársaságielnök-választáson nem fog indulni. Ráadásul a szlovák miniszterelnökre nem számíthat Soros.

Ausztria keményen bevándorlásellenes és Olaszországban is visszaszorult a bevándorláspárti spekuláns, miután megalakult az új római kormány, amelynek a belügyminisztere,

Matteo Salvini keményen fellép Soros helyi kitartottjaival szemben.

A Brexit miatt ráadásul Angliában is csökken a befolyása, az Európai Unió fontos tagállamai közül most elsősorban

Erre pedig Pedro Sánchez személyében megfelelő partnert talált.