Földi pokol lett egy svéd kisváros a betelepített migránsok miatt

Vágólapra másolva!
Staffanstorp kisvárosában nyíltan arrol beszélnek, hogy a városuk banda háborúk színtere lett, élhetetlen és veszélyes, amióta a migránsok ott élnek. A kormány semmit sem tesz a svéd emberek érdekében, különösen a nők nem érzik biztonságban magukat az erőszakos cselekménynek miatt – írja a Madame Suavelos.
Vágólapra másolva!

A svédországi kisvárosban, Staffanstorpban elszaporodtak az erőszakos bűncselekmények, a lakók, különösen a nők nem érzik biztonságban magukat.

Az események azután kerültek nyilvánosságra, hogy Joakim Lamotte oknyomozó újságíró riportot készített a városról. Staffanstorp korábban csak egy incidens miatt volt ismert, amikor késelés miatt letartóztattak egy afgán migránst.

Lamotte műsorában viszont a svédek veszélyesként jellemezték a várost, ahol rengeteg az erőszak, és a bandák uralják a nyilvános helyeket.

Egy lány azt nyilatkozta, hogy a régi iskolában folyamatosan bántalmazták: "Mindennap bezárták a mosdóba, megvertek és kinevettek."

"Egyszer egyikük közelebb jött hozzám és megragadta a mellemet. Miután megütöttem, az egész családja odajött hozzám, hogy biztos csak kicsit izgatott voltam és maradjak csendben. Azóta ha kutyát sétáltatok, kővel dobálják meg az állatokat" – mondta és megjegyezte azt is, hogy attól tart, hogy ugyanez megtörténhet a testvéreivel és az unokatestvéreivel is.

Egy nő arról számolt be, hogy az érintett gyerekek arra kérik a szülőket, ne tegyenek semmit, mert akkor azt rajtuk fogják megtorolni. Egy harmadik nő arról beszélt, hogy "brutálisan" megverte őt egy 15 fős banda.

Az élő műsorban ekkor megszólalt egy politikailag korrekt ügyvéd, aki cáfolta a Staffanstorpról kialakult szörnyű képet, mivel szerinte a város tavasszal "nyugodt" és helytelen erősíteni a gyűlöletet a társadalomban. Lamotte oldalát pedig "szörnyűnek" tartja, amire az egyik lány azzal válaszolt, hogy az embereknek tudniuk kell, mi történik náluk.