Éheztették, megkínozták, majd elégették a bejárónőt

Vágólapra másolva!
A 21 éves francia nő, Sophie Lionnet házvezetőnek szegődött egy dél-londoni családhoz, amely meggyilkolta. A férfi és a nő azt hajtogatta, hogy a fiatal nő kémkedik utánuk. Emiatt ölték meg.
Vágólapra másolva!

Csípős szagú füst buktatta le a párt, amit a szomszédok vettek észre tavaly szeptemberben. Ők hívták a tűzoltókat, akik egy holttest maradványait találták meg a ház udvarán.

A házban lakó férfi, Ouissem Medouni azt hazudta, hogy egy birka teteme bűzlik a kertjében.

Később kiderült, hogy a tűzoltók a 21 éves házvezetőnőt, a halott Sophie Lionnet-et találták meg a kertben. A testet a felismerhetetlenségig égették, ezért nem tudták megállapítani a halál pontos okát. Az viszont biztos, hogy a fiatal francia lányt halálra kínozta a házban lakó pár. A 35 éves Sabrina Kouider és a 40 éves Ouissem Medouni - írja a BBC.

A házvezetőnő halálában közrejátszott Sabrina Kouider viszonya az ír Boyzone banda egyik alapító tagjával, Mark Waltonnal. Azért szakítottak, mert a férfi rájött, hogy a nő veszélyesen manipulál másokat. Sabrina Kouider később Ouissem Medounit is befolyásolta.

A nő bemagyarázta magának és párjának, hogy a házvezetőnőt Mark Walton küldte azért, hogy kémkedjen utánuk.

Sophie Lionnet-t lelkileg és fizikailag is megkínozták. Megpróbálták rávenni, hogy vallja be, kinek dolgozik. Ezeket a vallatásokat videóra vették, nyolc órányi felvételt játszottak le a bíróságon.

Kiderült, hogy Mark Walton soha nem hallott Sophie Lionnet-ről.

A házvezetőnek később már enni sem adtak.

A 21 éves nő idővel megtört, és már inkább bevallotta, hogy Mark Walton küldte, csak ne kínozzák tovább.

Pár órával később a pár meggyilkolta a lányt, holttestét pedig megpróbálták elégetni.

Sophie Lionnet-t szerény lányként ismerték, aki azért ment Londonba dolgozni, hogy fejlessze a nyelvtudását. Sabrina Kuidernél depressziót és személyiségzavart állapítottak meg, a bíróság úgy látta, hogy ez egy speciális eset, amikor egy ember személyiségzavara egy másik emberben is személyiségzavart okoz. A bíróság megállapította, hogy a pár tagjai

nem tudták elfogadni, hogy a lány kémkedése csak az ő fejükben létezett, nem valóság.

Az ügyben júniusban hirdetnek ítéletet.