Maratoni futók közé hajtott egy autós

Vágólapra másolva!
Többen is megróbálták megállítani azt a nő, aki egy fél maratoni futóverseny résztvevői közé hajtott a dél-nyugat Angliában lévő Plymouth városában. A sofőr azt mondta nekik, nem áll meg, de megígéri, hogy nagyon lassan halad - írta meg a Daily Mail.
Vágólapra másolva!

Nem terrortámadásról van szó, mindössze egy olyan asszonyról, aki el akart jutni a munkahelyére azon az útvonalon, ahol a futóversenyt rendezték a hétvégén. Legalábbis ezzel magyarázta a sofőr, miért hajtott be oda, ahová elvileg nem lett volna szabad - írta meg a Daily Mail. Az esetet egy kamera rögzítette.

A felvételen jól látható, hogy a kék autó befordul a lezárt területre, és majdnem elgázol néhány futót. Volt, aki riadtan fordult hátra. A felvételen az egyik maratoni futó az autó elé lép, hogy élő pajzsként megállítsa, de a szőke nő mit sem törődik vele,

egyszerűen eltolja a férfit.

Ezután egy másik futó próbálja megállítani az asszonyt, azzal, hogy nagyon veszélyes, amit csinál, hiszen meg is ölhet valakit. Neki is azt mondja a nő, hogy

nem áll meg, de megígéri, hogy majd "nagyon lassan halad".

A sofőr azt magyarázza a nőnek, azért hajtott az útra, mert el kell jutnia a munkahelyére, és más úton nem tud menni. Végül egy helyi rendőr áll az autó mellé, és közli az asszonnyal, hogy meg kell állnia, hiszen a terület le van zárva. Be sem hajthatott volna. Azt mondja neki, hívja fel a munkahelyét, és közölje velük, hogy késni fog.