Kiderült, hogy ki kíséri az oltárhoz Meghan Markle-t

Harry herceg, Meghan Markle, esküvő előkészületek, galéria
Harry herceg és amerikai menyasszonya, Meghan Markle érkezik a londoni Westminster-apátságba, hogy részt vegyen az Ausztrál és Új-Zélandi Hadsereg szolgálatáért rendezett hálaadáson és megemlékezésen, 2018. április 25-én
Vágólapra másolva!
Az egész világot lázban tartja Harry herceg és Meghan Markle esküvője. Eldőlt, hogy a saját apja helyett ki kíséri az oltárhoz a menyasszonyt.
Vágólapra másolva!

Meghan Markle csütörtökön jelentette be, hogy édesapja nem lesz ott a szombati esküvőjén, de azt nem lehetett tudni, hogy ki kíséri az oltárhoz.

Azonban pénteken kiderült, hogy

Károly herceg kíséri majd Meghan Markle-t az oltárhoz.

Markle apja állítólag a fotóbotrány miatt nem akar ott lenni az esküvőn Forrás: AFP/Adrian Dennis

A bejelentést megelőzően Károlynak nem volt formális szerepe az esküvőn, de már többen találgatták, hogy esetleg ő lesz-e majd a kísérő,

miután Markle apja szívműtéten esett át, és egy nyilvános botrány részese volt.

Helyi lapok azonban ezt kétségbe vonják, szerintük az apa kínossá vált a királyi család számára, és a megrendezett fotók miatt nem akar megjelenni, hogy ne okozzon több kellemetlenséget - írja a Fox News.

Ennek előzménye állítólag, hogy Thomas Markle-ról lesifotók készültek, ahogyan a lánya esküvőjére készül.

Ezekről később kiderült, hogy megrendezett képek voltak.

Meghan Markle féltestvére bevallotta, hogy ő rendelte meg a fotókat, nem a pénzszerzés volt a célja, hanem, hogy az örömapát megfelelő színben tüntesse fel a korábban készült nem túl előnyös sajtófotók után.