Anyák napján lőtték le a felfüggesztett tanárnőt

Rachael DelTondo
Vágólapra másolva!
Rachael DelTondo jégkrémet vásárolni ment el a boltba anyák napján. Mikor szülei otthonához visszaérkezett, a ház kocsibejáróján eddig ismeretlen fegyveres agyonlőtte. Az eset körülményei máig tisztázatlanok, a szomszédok tanúvallomásai sem egyértelműek: volt, aki hat lövést hallott, míg más tizenkettőt. A rendőrség eddig nem talált gyanúsítottat az ügyben.
Vágólapra másolva!

A 32 éves Rachael DelTondo egy általános iskolában tanított a pennsylvaniai Cyber ​​Charter Schoolban. Brian Hayden igazgató azt mondta a Fox Newsnak, hogy nagyon megrendítette őket a nő halála, amit egyértelműen a környéken lévő erőszakos események következményének tart.

és minden lehetséges módon segíteni, támogatni akarjuk Rachael családját a tragédia feldolgozásában - mondta.

Rachael DelTondo Forrás: Facebook

A tanárnő közel hét éve tanított már az iskolában, amikor tavaly ősszel egy korábbi diák anyjának feljelentése miatt felfüggesztették.

A nő szerint rendőrségi jegyzőkönyve is van arról, hogy a tanárnőt 2016-ban egy parkoló autóban találták "beszívva" az akkor 16 éves fiával.

Az egyenruhásoknak azt mondta, hogy a fiú ideges volt, és szüksége volt valakire, akiben megbízhat. Ő ragaszkodott ahhoz, hogy csak barátok legyenek, és nem akarta, hogy a vőlegénye tudjon az esetről.

Az ügyben nem történt vádemelés, a tanárnő mégis lemondta a tervezett esküvőjét.