Megdöbbentő riport a dzsihadisták európai fővárosából - videó

Vágólapra másolva!
Dadogva próbált választ adni Molenbeek liberális polgármestere arra a kérdésre, hogy miért nem fogták el a brüsszeli kerületben a listázott dzsihadistákat. A Fox News megdöbbentő riportjában egy folyamatosan dadogó liberális polgármestert láthatunk, aki próbálja elkenni a felelősségét 137 ember közvetett halála miatt. 
Vágólapra másolva!

Megdöbbentő riportban mutatja be a Fox News Molenbeek liberális polgármesterét. A bevándorlók által teljesen elárasztott brüsszeli városnegyed 2015-ben tett szert világhírnévre. A párizsi terrortámadások kiterveléséért felelős Saleh Abdeslam is ebben a negyedben bujkált, és innen szervezte meg a 137 halálos áldozatot követelő franciaországi akcióját.

A riportban a kerület liberális polgármesterét, Francoise Schepmant kérdezték. Katie Holmes, a Fox News riportere arra várt választ a kerületvezetőtől, hogy miért nem fogták el azokat az embereket, akik egy olyan listán szerepeltek, akikről feltételezhető, hogy terrorcselekményeket követnének el? A városvezető minderre csak annyit tudott mondani, hogy a helyi rendőrség nem nyomozóhatóság, és senkit sem tartóztathatnak le. A városvezető dadogva próbálta védeni a teljes védhetetlent, többször elmondta például, hogy személyesen ő sem tartóztathat le senkit.