Belehalt egy idős nő abba, hogy egy autós tócsába hajtott, és lefröcskölte

Vágólapra másolva!
Egy idős nő meghalt, miután egy autós belehajtott egy tócsába, ezzel pedig lefröcskölte őt. A nő a víztől elesett, és agyvérzést kapott.
Vágólapra másolva!

A 95 éves Hilda Moore Lincolnshire megyében élt, Angliában. Épp hazafelé sétált a vásárlásból, amikor egy sofőr az autójával belehajtott egy nagy pocsolyába.

A járdán álló idős nőre csapódott a víz, aki ettől elesett, és agyvérzést kapott.

Az idős nőt több autó is lefröcskölte egymás után, ám egyik sofőr sem állt meg megnézni, hogy jól van-e. Egy ellenkező irányba haladó sofőr állt meg segíteni, ő hívta a mentőket.

A nőt kórházba vitték, de az orvosok azt mondták a családjának, hogy már semmit nem tehetnek érte, ezért a kórház egy csendes szobájában helyezték el, hogy a legjobb körülmények között tölthesse utolsó napjait - írja a Metro.co.uk.

Az idős nő veje azt mondta, anyósa kora miatt már számítottak arra, hogy előbb-utóbb búcsút kell venniük tőle, de szerinte szörnyű, hogy ilyen módon kellett meghalnia.

Azt is mondta, a feleségével együtt szeretnék felhívni az autósok figyelmet arra, hogy nem szabadna nagy sebességgel belehajtaniuk a pocsolyákba.