A női tanulóvezetőket molesztálta egy idős oktató

2018.05.01. 11:15

Egy angol járművezető-oktató az órák során fogdosta és csókolgatta a fiatal női tanulóit.

A 61 éves Keith Warner gyakran küldött illetlen üzeneteket is a nőknek - írja a BBC News.

Öt nő jelentette fel a férfit. Az egyik 19 éves volt tanulója szerint Warner az egyik órán megcsókolta a bal karját, majd megragadta a bal combját vezetés közben, és megpróbálta megölelni.

A férfi a nő állítása szerint gyakran tett neki szexuális tartalmú célzásokat, volt hogy a szemeit dicsérte, vagy pedig megkérdezte tőle, hogy az üzenetei végén, miért nem ír neki csók jeleket.

A helyi ügyészség szerint egy másik nő is azt állítja, hogy az oktató fogdosta őt, és át akarta ölelni. Miután befejezte a leckéket, Warner nem állt le, és bizarr üzeneteket írt neki a Facebookon. A nő férje jelentette fel a férfit az angol Járművezető és Járműügyi Szabványügyi Ügynökségen.

Egy másik tanuló azt állította, hogy a férfi hozzádörgölőzött, a combját fogdosta, és megcsókolta. Egy következő esetben a gyanút az erősítette meg, hogy a férfinál mindössze egyetlen egy órát vevő nő, új oktatót kért. Később ő is elmondta, hogy az idős oktató a combját simogatta, és ölelést kért tőle, és ezért nem akart többször visszamenni a férfi óráira.

Az ügyész elmondta a bíróságon, hogy az első rendőrségre beérkező jelentés 2016-ban érkezett, amikor is az ügyészi hivatal értesítette a Járműügyi Ügynökséget az esetről, és ekkor érkeztek meg a további panaszok is.

A férfi minden vádat tagad. A tárgyalása folytatódik.