Határkaraván? Inkább nevezzük Soros-expressznek!

Brussels Belgium ECONOMY economics FORUM DEBATE SPEECH EVENT Brussels economic forum EUROPE EUROPEAN EUROPEAN UNION European Union Flag George Soros Open Society Foundations Soros Fund Management LLC business magnate philanthropist author Hungary ????t? S
Soros György
Vágólapra másolva!
A hétvégén egy nagy csoport migráns érkezett a mexikói-amerikai határhoz, a CBS amerikai tévéhálózat számolt be róla.
Vágólapra másolva!

Mintegy 400, Közép-Amerikából származó migránsról van szó, akik a mexikói Tijuana határvárostól tartanak a kaliforniai San Diego városa felé, hogy ott „menedéket" kérjenek.
A migránsok a mexikói határnál várakoznak. Az ilyen meneteket 2010 óta emberjogi szervezetek állítják össze, hogy a migrációs problémára tereljék a figyelmet.

Soros György Forrás: AFP/SOOC/Alexandros Michailidis

Az amerikai World News Daily hírportál meg is nevezi a mostani illegális migránsmenet szervezőjét „Határkaraván? Inkább nevezzük Soros-expressznek!" címmel megjelent cikkében. A washingtoni jelentés kifejti, a „jól szervezett, karaván-szerű inváziót" anyagilag nem egy nagyobb szervezet támogatja, hanem elsősorban Soros György.
A szervezést közvetlenül egy Pueblo sin Fronteras („Emberek Határok Nélkül") csoport szervezi, de azt a CARA rövidítéssel jelzett koalíció által összefogott NGO-k támogatják. A CARA első számú finanszírozója Soros György, tudta meg a World News Daily, amely azt is jelenti, hogy a migránsok szombaton már át is léptek a határon.
A Pueblo sin Fronteras csoport egyik szervezője Alex Mensing, aki gyakran kap Soros-támogatást.
A CARA ernyője alá tartozó nem egy szervezetet erős szálak fűzik az Obama-, Hillary Clinton-féle amerikai Demokrata Párthoz.
Soros 2016. szeptember 20-án megfogadta, hogy 500 millió dollárt biztosít programok és a migránsokat segítő cégeknek.
Amikor erről beszélt, hozzáfűzte, reméli elkötelezettsége számos befektetőnél követőre talál.
Soros, emlékeztet a cikk, tavaly 18 milliárd dollárt - ami nagyjából Afganisztán egy éves GDP-jének felel meg - utalt át Nyílt Társadalom Alapítványai számára, amit az arra használ, hogy előmozdítsa Soros globalista, határ nélküli ideológiáját mind az USA-ban, mind pedig az egész világon.