Élő videóban kötözték meg a kislányukat megkörnyékező férfit - videó

2018.04.16. 17:18

Egy kanadai anya egy találkozót beszélt meg a férfival, így csalta csapdába. A férfi állítólag szexuálisan közeledett 13 éves lányukhoz. A videó, ami ezután készült, gyorsan bejárta a világot, és a kommentelők nagy részét felháborította.

A szülőket most vád alá is helyezhetik a támadás miatt - írja a Mirror. Az anya azt állította, hogy a 13 éves lánya telefonján olyan üzeneteket talált, amelyek azt bizonyítják, hogy a 28 éves férfi szexelni akart a kiskorú gyerekével.

A pár a Facebook Live segítségével élőben bejelentkezve rögzítette, mikor legyűrték a férfit és megkötözték. A videó elején a kislány anyja folyamatosan megszégyeníti a férfit.

A szülők annak ellenére, hogy azt állítják, hogy gyereküket védték meg egy szexuális ragadozótól, most bíróság elé kerülhetnek a támadásért és az erőszakos fogvatartásért.

Az anya elmondása szerint kihívta a rendőrséget a férfi érkezésének időpontjára, de nem jöttek, így párjával saját kezükbe vették az ügyet.

A később kiérkező rendőrök a férfit kórházba vitték. Az anya azt állítja, hogy hat héttel ezelőtt kapcsolatba lépett a rendőrséggel, mikor megtalálta az üzeneteket, azonban állítólag annyit mondtak neki, hogy tiltsa le a férfit.

A rendőrök a videó végén kérdezik ki a párt, és figyelmeztetik a nőt, amennyiben nem adja át a telefonját, a hatóság akadályozása miatt letartóztatják.

A videót kommentelők többsége a rendőrök hozzállását támadta.

A helyi rendőrség egyik tisztje elmondta, hogy már elindítottak egy nyomozást az eset kapcsán, még márciusban. Hozzátette, hogy ez az akció semmit nem oldott meg, csak egy újabb ügyet indított el, és veszélybe sodort másokat.

 Az anya azt mondta, ha vád alá helyezik, akkor is azt fogja érezni, hogy ez volt a helyes.