Nemi erőszak: Svédországban mindent a migránsok uralnak

Fleury Merogis blocked by jail workers  FO UFAP afghanistan blocus centre de retention choisy le roi crisis DEMONSTRATION fleury fleury merogis france jail migrant noborder paris PRISON prison workers protest protest march refugees soudan ufap syndicate U
Jail workers block the gate at Fleury-Merogis prison, the largest prison in Europe, located in Fleury-Merogis near Paris, France on January 18, 2018 after multiple agressions in prison by inmates turn into clashes with anti-riot police force. (Photo by Julien Mattia/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Egekben a nemi erőszakok száma Svédországban, döntő többségében migránsok az elkövetők. 
Vágólapra másolva!

A bandában elkövetett nemi erőszakok több mint 98 százaléka migránsokhoz köthető – számolt be róla a svéd Expressen című lap egy tanulmányra hivatkozva. A 2016-2017-es években elítélt 43 támadó közül 42 migráns leszármazott volt, és 13 volt kiskorú a bűntett elkövetésekor.

Svédországban a migránsok szórakozása lett a nemi erőszak Forrás: NurPhoto/Julien Mattia/NurPhoto/Julien Mattia (Képünk illusztráció)

A megdöbbentő statisztikákat figyelmen kívül hagyva Stina Holmberg, a svéd Brå bűnmegelőzési egység kutatója szerint, – annak ellenére, hogy utoljára 2005-ben foglalkoztak a témával – „nincs szükség újabb kutatásra a migránsok által elkövetett bűnesetekről”

A nemi erőszak statisztikái az egekbe emelkedtek, mióta Svédország migránsok százezreit fogadta be.

Már a malmöi rendőrség is félti a nőket, ezért tavaly azt javasolták nekik, hogy ne menjenek az utcára egyedül sötétedés után.

A bevándorlás miatt nőtt az erőszak

Korábban egy svéd rendőr Peter Springare több fórumon is felhívta a figyelmet a migránsok által elkövetett erőszakos bűncselekményekre. Ahogy fogalmazott, a jellemzően szexuális indíttatású bűncselekmények számának drasztikus növekedése az elmúlt 10-15 év bevándorláspárti politikájának az eredménye.

Jellemzően migránsbandák követik el az ilyen jellegű bűncselekményeket, ami előtt a rendőrség tehetetlenül áll, mert

az elkövetők származásának feltárása gátja annak, hogy érdemben fel tudjanak lépni az ilyen erőszakos cselekmények ellen.

A rendőrtisztet – ahogy a „szép új világban” már megszokhattuk – politikailag inkorrekt véleménye miatt meghurcolták.