Százezrekért szervezték a szextanfolyamokat, mégsem ez lett a vesztük

Vágólapra másolva!
Tíz orosz állampolgárt, köztük a magát szexgurunak nevező Alex Lesleyt őrizetbe vették a thaiföldi hatóságok hétfőn, mert engedély nélkül tartottak „szextanfolyamokat” honfitársaiknak Thaiföldön.
Vágólapra másolva!

Lesley, polgári nevén Alekszandr Kirillov tavaly azzal került be a hírekbe, hogy bejelentette: indul az orosz elnökválasztáson. Most viszont, hogy a jelöltállítás már lezárult, a moszkvai választási bizottság nem tud arról, hogy Kirillov jelöltette volna magát.

A thaiföldi hatóságoknak amúgy nem Kirillovék tevékenységének természetével van problémájuk. A rendőrség tudatta: azért kell felelniük, mert engedély nélkül dogoztak az országban. Egyikük vízuma lejárt, három másik gyanúsított pedig törvénytelenül, útlevél nélkül lépett be az országba.

A szextanfolyamot egy pattajai hotelben tartották, és mintegy negyven orosz férfi és nő iratkozott be rá. Apicsaj Krobpet helyi rendőrfőnök szerint fejenként több mint 20 ezer bahtot (mintegy 160 ezer forint) fizettek érte. „Maga a tanfolyam nem illegális” – nyomatékosította a rendőrfőnök.

Alex Lesley nemrég egy olyan videofelvételt osztott meg 36 ezer követőjével közösségi oldalán, amely a helyszínmegjelölés szerint egy Pattajához közeli szigeten készült. A felvételen több férfi „szexfoglalkoztató” feliratú, fehér pólót visel. Kirillov pedig február 17-én induló szextanfolyamot hirdetett meg saját honlapján.