Szörnyű sérüléseket okozott a kutya az újsághordó kisfiúnak

2018.02.12. 17:17

Az angol kisfiú először hordott ki újságot, amikor is útbaigazítást kért egy kutyáját sétaltató járókelőtől,  az állat pedig hirtelen rátamadt.

A kutya dühödten vetette rá magát a fiúra és lerángatta őt biciklijéről.  A kutya Owen McAvoy lábába harapott és a fogai egészen az izmokig hatoltak. Az eset az angliai Middlesbroughban történt és nem tartott mindössze tíz másodpercig, de mély sebeket hagyott a rémült fiú lábán-írja a Mirror.

A 14 éves Owen először hordott ki újságotForrás: Gazette Live WS

Egy pár az egyik közeli házból sietett a fiú segítségére, akik meghallották a tinédzser sikolyait. Owen elmondta nekik, hogy édesanyja és mostohaapja egy szomszédos utcában vannak, mivel szemmel akarták tartani őt, az első újságkihordó útján.

Amíg pár bevitte saját otthonába a sérült fiút, egy nő elment a szüleiért. A szülei Owent vérben úszva és falfehéren találták. A fiút az egyik helyi kórházba szállították, ahol plasztikai műtétre volt szüksége a helyreállításhoz. Még aznap éjjel kiengedték, de iskolába nem mehetett.

A fiú apja azt mondta:

Nem hittünk a szemünknek, amikor először megláttuk őt, mindenhol vér volt.Ha a kutya ezt egy kisebb gyerekkel csinálja, akkor annak végzetes következményei lehettek volna. A belső szövet teljesen kilógott a lábából, szörnyű volt. Diszlexiában és epilepsziában szenved, ezért is voltunk a környéken, hogy ellenőrizzük őt.

 

A fiú lába a támadás utánForrás: Gazette Live WS

Az apa még elérte a kutyasétaltatót, hogy elkérje az adatait, mielőtt feljelentést tett a rendőrségen, akik nyomozást indítottak az ügyben.A rendőrség figyelmeztette a flandriai pásztorkutya gazdáját, hogy szájkosárral és pórázon sétaltassa kedvencét a nyomozás idejére.

A kutyatulajdonost február 9-én hallgatta ki a rendőrség.