Rejtélyes fehér port küldtek Donald Trump menyének

2018.02.12. 21:38

Levélborítékban elhelyezett, rejtélyes fehér port küldtek Donald Trump amerikai elnök egyik menyének, akit kórházba szállítottak.

Vanessa Trump az amerikai elnök legidősebb fiának, a New Yorkban élő ifjabb Donald Trumpnak a felesége. A hétfői postával kapott egy borítékot, amelyben eddig nem azonosított fehér por volt.

Az ötgyerekes nőt elővigyázatosságból kórházba szállították.

New York város illetékesei arról tájékoztatták az NBC televíziót - amely elsőként adott hírt Vanessa Trump kórházba szállításáról -, hogy bár még egyelőre vizsgálják a por mibenlétét, de

a Trumpék által lakott ház három másik lakóját, szintén elővigyázatosságból, ugyancsak kórházba szállították megfigyelésre.

Az NBC televízió információi szerint nincs jele, hogy bárki megbetegedett volna a portól. A New York-i rendőrség közlése szerint a por összetételét egy laboratóriumban elemzik.

2007. január 17-én Los Angelesben készített kép Donald John Trumpról, az amerikai elnök legidősebb fiáról és feleségéről, VanessárólForrás: MTI/AP/MOLOSHOK/Danny Moloshok

Az NBC megszólaltatta Donald Trump elnök egyik ügyvédjét. "Milyen zavart elméjűnek kell lennie annak, aki ilyesmit tesz egy ötgyerekes anyával? Ez az óvatlan és veszélyes cselekedet túlmegy a politikai nézetkülönbségeken" - fogalmazott Michael Cohen, az elnök személyes ügyvédje.